RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Вагітна школярка стала зіркою і вже готується до пологів - зараз її "хлопцю" 11 років

Російська школярка, яка стверджувала, що батьком її майбутньої дитини був десятирічний хлопчик, розповідає, що їй відмовили в лікуванні як мінімум в трьох пологових будинках, коли вона готувалася до пологів.

Про це пише видання The Sun.

Дарині Суднішніковой було 13 років, коли вона заявила, що завагітніла від свого хлопця Івана, який ще не досяг статевого дозрівання, - довелося їхати в інше місто, щоб знайти лікарів, які приймуть у неї пологи.

Вона сказала, що дві лікарні в її рідному місті Желєзногорську відмовилися прийняти її, а також пологовий будинок №6 у крайовій столиці Красноярську, що в 40 милях від їх рідного міста.

"Вони теж відмовилися взяти мене туди", - сказала вона, не пояснивши, чи були відмови викликані її популярністю або потенційними складнощами з пологами або іншими причинами. Зараз же дівчина знаходиться в перинатальній клініці в Красноярську в зв'язку з майбутніми пологами.

Їй сказали, що її ненароджена дитина важить близько 8 фунтів (3 кг 600 г - ред. "Апостроф"). Тепер уже Даші 14 років - вона сподівається народитися природним шляхом.

Її мати підписала дозвіл на екстрений кесарів розтин, якщо це буде необхідно.

Івана, якому зараз 11 років, який досі залишається її "хлопцем", визнали дуже молодим, щоб бути присутнім при пологах.

"Він не живе зі мною, іноді ночував. У 16 років він візьме на себе батьківство, але це залежить від того, як все буде між нами", - сказала дівчина.

Вона висловила гордість за те, що добула до майже повного терміну після побоювань передчасних пологів.

Дарина виклала для своїх 351 000 підписників відео з текстом пісні: "Ангел сказав мені: почекай ще трохи, завтра я дам тобі нове життя".

Фото: East2west News

Також дівчина повідомила, що їй заборонили говорити про передбачуване згвалтуванні 16-річним хлопчиком, від якого, на її думку, вона завагітніла.

Раніше вона розповіла, що в російському телебаченні в прайм-тайм вона стверджувала, що 10-річний Іван був батьком, тому що вона була занадто збентежена, щоб зізнатися в згвалтуванні.

Як писав "Апостроф", майбутню маму Стеф Арнольд мучило жахливе передчуття, поки вона чекала народження сина. 42-річна жінка була переконана, що вона помре під час пологів, але лікарі переконували її не хвилюватися. Однак, коли під час пологів справи пішли не так, передчуття Стеф врятувало їй життя.