RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Фотограф поставив в лісі "пастку", але в кадр замість тварини потрапив несподіваний гість

Коли фотограф дикої природи Джефф Вірт повернувся до фотопастки, яку він встановив в Національному лісі Гіффорд Пінчот в штаті Вашингтон, він сподівався знайти фотографії рисі. Однак переглядаючи отримані кадри, він побачив незнайомця, який позував перед його камерою, як модель.

Кадри, опубліковані Віртом в Twitter, швидко стали вірусними.

Багато фотографів дикої природи використовують такі фотопастки, щоб зобразити тварин в їх природному середовищі існування. Але, як виявилося, не тільки тварини не проти попозувати перед прихованою камерою.

Фотопастки або лісова камера - різновид цифрового або плівкового фотоапарата, призначений для зйомки без участі людини з автоматичним запуском від датчика руху.

Але коли чоловік вирішив перевірити, що ж відобразила його камера, він був дуже здивований - переглядаючи отримані кадри він побачив незнайомця, який позував перед його камерою, як модель.

"Я вдячний цьому незнайомцю за позування і за те, що він не зіпсував мою камеру, коли натрапив на неї. Також додам, що рись була на цій же колоді всього кілька тижнів тому", - написав фотограф у себе в Twitter.

А все почалося з того, що гуляючи в лісі, Вірт побачив рись.

"Я прогулювався по заболоченій місцевості, недалеко від мого будинку, і я помітив велике повалене дерево, на якому було кілька рисей. Я повернувся на наступний день з фотопасткою в надії зробити знімки рисі на колоді", - сказав Вірт.

Фотограф повертався до камери раз в тиждень, щоб перевірити отримані знімки і вставити нові батарейки.

"У мене було кілька фотографій тварин, включаючи єнотів, ласок, кілька фотографій рисі і птахів, але мене все це не влаштовувало, тому я продовжував залишати камеру там. Коли я пішов перевіряти камеру пару днів назад, на перших же кадрах я побачив незнайомого хлопця, який позував перед моєю камерою на колоді, і це змусило мене широко посміхнутися. Як ви можете помітити, хлопець, м'яко кажучи, не соромився камери. Він досить добре позував і я розмістив його фотографії в соцмережах. І знаєте що? Вони стали популярними в інтернеті!", - розповів фотограф.

Після того, як незнайомець став популярний в інтернеті і всім стало цікаво, хто ж цей хлопець - він з'явився!

Ним виявився працівник національного парку по імені Бен Сайзмор і ми не здивуємося, якщо модельні агентства запропонують йому роботу!

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилося цікаве фото з котом-примарою, навколо якого розгорнулася активна дискусія.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: