RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У річці спеціальними сітками упіймали крокодила- "демона" - його розміри вражають

Минулого тижня жителі села на островах Бангка-Белітунг в Індонезії упіймали крокодила довжиною більше 4 метрів і вагою близько 500 кг. За словами місцевих жителів, рептилія тероризувала їх і напередодні напала на кількох людей.

Про це повідомляє Daily Mail.

Крокодила упіймали спеціальними сітками з гострими лезами в річці Кайюбесі. Через два дні в неволі тварина померла від виснаження. Жителі відмовилися передати тіло захисникам тварин. Вони заявили, що ця рептилія - крокодил-демон, і село буде прокляте, якщо його поховають в іншому місці. Більш того, жителі наполягали, щоб голову крокодила і решту туші закопали окремо.

Для того, щоб перенести тіло від річки до поля, знадобився бульдозер.

В агентстві по збереженню ресурсів намагалися домовитися з жителями про те, щоб перевезти крокодила в інше місце, однак ті навідріз відмовилися з релігійних міркувань.

За оцінками зоологів, рептилії було близько 50 років, а в його пащі не було зубів. Перед похованням місцеві жителі провели спеціальний ритуал з відрізання голови рептилії.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії на Сахаліні відпочиваючі знайшли на березі тушу невідомої морської тварини. Істота з дзьобом на морді досягала в довжину кілька метрів і нагадувала маленького дельфіна.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: