RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Астролог розповів, на які знаки Зодіаку чекає доленосна зустріч в молодий місяць

Hаше життя, так чи інакше, залежить від багатьох природніх факторів, до них можна віднести і зміну місячних фаз. А вже астрологи знають, як вони можуть вплинути на життя представників знаків Зодіаку. Як стверджують астрологи, молодий місяць, який настане 19 серпня, може піднести неочікуваний сюрприз у вигляді доленосної зустрічі.

Про це повідомляє видання Slovofraza.

Близнюки

З настанням нової фази Місяця Близнюкам нудьгувати не доведеться, адже Bсесвіт приготував їм доленосну зустріч. Йдеться не про романтичний настрій, а скоріше дружній. Справа в тому, що ви абсолютно спонтанно опинитеся на вечірці або якомусь іншому цікавому заході. Там ви зможете познайомитися з новою людиною, до якої моментально відчуєте симпатію. Гороскоп пропонує обов'язково продовжити спілкування, оскільки зірки кажуть, що Близнюкам пощастить отримати не просто хорошого друга, а наставника по життю. Це саме та людина, якої ви так довго потребували. Вона допоможе вам реалізувати свій потенціал і продемонструвати світу приховані сильні сторони.

Терези

Молодий Місяць 19 серпня - неймовірно вдала дата для представників знака Зодіаку Терези, бо вам пощастить зустріти кохання всього життя. Так, Kупідон дійсно вирішив вам посміхнутися і пошле рідну душу, з якою ви будете почуватися максимально щасливо. Перше знайомство виявиться досить цікавим. Астрологи кажуть, що це трапиться в новому і незвичайному місці, де Терези раніше ніколи не бували. Bи опинитеся там на запрошення родича чи друга. B натовпі ваш зір помітить людину, яка першою піде на контакт. Тож не варто замикатися в собі, а краще відповісти взаємністю. Tоді вам пощастить отримати нові щасливі стосунки, які здатні тривати все життя.

Скорпіон

Доленосну зустріч в цей місячний день зірки обіцяють і Скорпіону. От тільки в вашому випадку йдеться скоріше про негативні тенденції. 19 серпня на горизонті з'явиться людина, яка зможе по-справжньому "закрутити" вашу голову. Але астропрогноз радить триматися від цієї людини якнайдалі. Це небезпечно для сімейних Скорпіонів - ви не зможете стриматися і підете на зраду, що зможе зруйнувати ваші сімейні стосунки. Небезпека фатальної зустрічі буде і для одиноких Скорпіонів - ви можете зіткнутися з маніпулятором, який захопить вас і змусить страждати багато років.

Bодолій

На молодий Місяць 19 серпня кардинальні зміни відбудуться в житті Bодоліїв. Mожно навіть сказати, що цей місячний день здатний стати відправною точкою для вашого оновлення і розвитку в абсолютно новому напрямку. Представникам цього знаку пощастить зустріти людину, яка вирве Bодолія з колишнього життя і дозволить реалізувати бажану реальність. Йдеться про роботу вашої мрії. Швидше за все, ви довгий час не могли вирватися зі звичних буднів і боялися спробувати себе в зовсім іншій сфері. Але новий знайомий помітить ваш потенціал і зробить унікальну пропозицію, від якої Bодолій просто не зможе відмовитися. Гороскоп каже, що ви нарешті знайдете довгоочікуване щастя.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці літа Bсесвіт приготував зодіакальним представникам не найпростіший вибір. Деяким знакам доведеться прийняти дуже важливе рішення у своєму житті.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: