RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Камера зафіксувала, що роблять собаки, коли господаря немає вдома - відео повеселило багатьох

У мережі з'явилося смішне відео з собаками - поки господарів немає вдома, вони пустують і грають.

Про це повідомляє Daily Star.

На відео видно, що винуваті собаки щосили намагаються приховати своє бешкетництво, почувши, що їх господар стоїть біля дверей, але потрапили на камеру для домашніх тварин.

Собаки одні були вдома, і грали з ковдрою, але помітивши господиню вскочили на диван і зобразили саму невинну позу.

"Не знаю, чи боялися вони, що їх спіймають за грою, або просто здивувалися, але в підсумку вийшло досить забавно", - сказала господиня собак Кессіді

Це не єдині зухвалі витівки, які собаки робили останнім часом: недавно їх застали за розплутуванням стопки недавно складеної чистої білизни.

"Спочатку ми удочерили Дугі, не знаючи, що у неї є вижівші брати і сестри (оскільки вони народилися на вулиці в Південній Кореї), а коли через кілька місяців у нас з'явилася Найя, характер Дугі повністю змінився. Раніше він ніколи не гавкав, а після приходу Найі став набагато впевненішим, вокальнішим і грайливішим. Вони сплять, обіймаються щоночі, ревнують і захищають одне одного", - сказала вона.

Як розповідав "Апостроф", раніше в мережі з'явилося дуже миле відео. На ньому сова, наче кішка, влаштовується біля господаря, поки він працює. А ось ретривер по кличці Кіко так ніжно і "по-людськи" втішав господиню, яка сумувала, що став зіркою мережі.