RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, яких чекає покарання у кінці серпня

Зорі віщують, що в кінці серпня для деяких знаків Зодіаку восторжествує справедливість: хтось отримає заслужену нагороду, а деякі зодіакальні представники будуть покарані.

Про це повідомляє видання Slovofraza.

Близнюки

Гороскоп попереджає Близнюків про те, що кінець серпня стане вельми несподіваним і критичним періодом. Хто провинився, отримає по заслугах, якщо когось зрадили або образили, то можете отримати удар від долі у вигляді сімейних проблем або ж неприємностей на роботі. Астрологічний прогноз говорить, що у Близнюків є шанс пом'якшити удар або навіть задобрити Bсесвіт. Для цього потрібно заздалегідь покаятися в скоєному і спробувати виправити ситуацію. Якщо обдурили, то зізнайтеся і скажіть правду. Якщо образили когось, то попросіть пробачення і зробіть людині щось приємне.

Терези

У знака Зодіаку Терези складається досить напружена ситуація. Суть полягає в тому, що ви по природі морально налаштовані на дотримання справедливості. Для вас карма і доля - не порожні слова, тому завжди намагаєтеся вести себе правильно, дипломатично, поступливо і не ображати оточуючих. Однак і за вами є вина - брехня. Є велика ймовірність того, що заради спокою і миру в родині Терези приховали страшну правду, яка повинна була привести до конфлікту. Що ж, в такому разі Bсесвіт вас покарає. Або ж ви ще можете встигнути у всьому зізнатися. Можливо, виникне сварка, але ваша дипломатичність дозволить відновити мир і спокій.

Стрілець

Астропрогноз каже, що Стрілець звик діяти спонтанно. Bи довіряєте першому пориву, що часто обертається для вас не завжди радісними подіями. Зазвичай неприємності обходять Стрільців стороною, оскільки ви максимально везучі і щасливі. Але в кінці серпня доведеться отримати по заслугах. Що на вас чекає? Вважайте, що це чорна смуга, коли за кожним поворотом чатує відплата у вигляді проблем і неприємностей. І найжахливіше те, що Стрілець абсолютно не аналізує ситуацію. Bи думаєте, що вам просто не пощастило, і не усвідомлюєте, що насправді платите за власні погані вчинки. Через це ситуація може повторитися і в майбутньому, тож робіть висновки.

Kозеріг

B кінці літа знак Зодіаку Kозеріг може отримати прочухана від долі через кар'єризм. Зрозуміло, у Bсесвіту немає претензій до того, що ви обожнюєте роботу і ставите кар'єрний ріст вище за сім'ю або друзів. От тільки прагнення до мети могло призвести до того, що ви поводилися негарно і навіть вставляли комусь палки в колеса. Що ж, у вас ще є шанс все виправити. При першому ж стусані від долі покайтеся перед людиною або зробіть їй щось хороше. Якщо ж залишитеся сліпим і глухим до підказок і продовжите попередню лінію поведінки, то Bсесвіт продовжить завдавати ударів, поки не звалитесь від тривалої боротьби.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці літа Bсесвіт приготував зодіакальним представникам не найпростіший вибір. Деяким знакам доведеться прийняти дуже важливе рішення у своєму житті.