RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Навального було отруєно - заява "Шаріте"

У німецькій клініці "Шаріте" російському політикові Олексію Навальному провели всі необхідні обстеження, вони вказують на отруєння.

Про це повідомляє прес-служба клініки.

"Команда лікарів ретельно оглянула пацієнта після його прибуття. Клінічні результати вказують на інтоксикацію речовиною з групи активних інгредієнтів інгібіторів холінестерази. Конкретна субстанція поки невідома", - повідомили німецькі лікарі.

Навальний знаходиться в стані штучної коми, його стан "серйозний", але безпосередньої загрози життю політика зараз немає.

У той же час вони не виключили, що отрута залишить наслідки для нервової системи Навального. Зараз його лікують протиотрутою Атропіном.

Як повідомляв "Апостроф", 20 серпня Олексій Навальний був терміново госпіталізований в лікарню швидкої медичної допомоги міста Омськ у важкому стані. Підозрюють гостре отруєння невстановленою психодиcлептіком. Він впав у кому і підключений до апарату ШВЛ.

У суботу, 22 серпня, Навального доставили в клініку Charite в Берліні (Німеччина). У фонді Cinema for Peace, який організував перевезення Навального, заявили, що стан політика оцінюється як стабільний.