RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

"Слуга народу" Степан Чернявський захворів коронавірусом - він у лікарні

Народний депутат від "Слуги народу" Степан Чернявський захворів коронавірусом, він вже 11-й день проходить лікування в Одеському обласному консультативно-діагностичному центрі.

Про це нардеп повідомив в Facebook.

"Хочу розповісти про симптоми, які були у мене. Почувався як при звичайному ГРВІ: слабкість, ломота, ввечері була маленька температура в 37 градусів", - повідомив Чернявський.

За його словами, коли відчув перші симптоми, відразу ж зробив тест, і той виявився позитивним. Крім того, лікар порекомендував йому зробити комп'ютерну томографію грудної клітини, і результат показав правосторонню пневмонію.

"Тобто, як розумієте, за два дні хвороба опускається в легені. Тому не можна втрачати ні хвилини і при перших симптомах слід звертатися до лікаря і робити тести. Тому що при оперативному діагностуванні цю хворобу легко лікувати. 10 днів колять антибіотики, і ви одужуєте", - розповів парламентарій.

Як повідомляв "Апостроф", президент Володимир Зеленський зізнався, що його 7-річний син також перехворів коронавірусною хворобою після того, як COVID-19 заразилася його дружина Олена.

Також стало відомо, що голова Тернопільської ОДА Володимир Труш захворів коронавірусом.