RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Сім'я з дитиною "оселилася" в одному з парків Одеси: жахлива історія, фото

В Одесі сім'я з дитиною, втративши житло і роботу, "оселилася" в парку під парканом.

Про це розповів заступник начальника відділу ювенальної превенції управління регіонального главку Нацполіціі Дмитро Ревун на своїй сторінці в Facebook.

"Серед куп екскрементів бездомних, біля пня, на якому лежить кинута кимось іконка, де розкидані шприци і порожні конвалюти від наркотичних медикаментів, дитина з інвалідністю грає з котом, не відходячи від мами, яка теж має інвалідність", - написав Ревун.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Батько дитини сирота. Сім'я пішла жити в парк навпроти свого будинку.

"Залишити дитину в парку неможливо, не можна по ряду причин про що ми чесно повідомляємо батькам і дитині. Батько починає плакати... Дивлячись на нього плаче дитина і мати, яка сама крізь сльози заспокоює дитину, а я стою і відчуваю себе безпорадним катом. У малюка почали трястися руки, він притулившись до батька запитав "Ви мене що, не закриєте в клітку?" - для мене це удар прямо в серце, я не можу уявити що відчуває дитина раз задає таке питання", - розповів представник поліції.

В результаті дитині все пояснили і забрали в лікарню, звідки відправлять в центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

"Після розмов, перед дорогою в лікарню малюк став посміхатися, відчувши впевненість сказав, що точно не боїться, тому що буде зв'язок з батьками по телефону", - зазначив Ревун.

Як повідомляв "Апостроф", під Чернівцями в жахливих умовах проживає багатодітна сім'я, главу якої сільський голова ледь змусив купити дітям ліжко, щоб вони не спали на землі.