RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У справі про побиття Балуха поліція розшукує розбійників і свідків

Київські поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом побиття колишнього в'язня Кремля Володимира Балуха за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України і розшукують свідків злочину.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва,

"В рамках досудового розслідування правоохоронці встановили, що потерпілий Володимир Балух напередодні в компанії 10-15 чоловік відпочивав в одному із закладів на території ПКіВ "Гідропарк". Останній раз його бачили близько опівночі", - сказано в повідомленні.

У поліції нагадали, що в даний час правоохоронці виявили сумку з особистими речами потерпілого, з якої попередньо нічого не пропало.

"Пошукові і слідчі дії тривають. В той же час поліцейські закликають громадян, які були в компанії з Володимиром, і осіб, що мають корисну для слідства інформацію, звернутися до Дніпровського управління поліції", - звернулися із закликом до свідків поліцейські.

Як повідомляв "Апостроф", в Офісі президента України заявили, що в справі про побиття колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха немає політичної складової.