RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Викликає великий інтерес": Богдан розповів подробиці допиту в ДБР, відео

Під час допиту екс-глави Офісу президента України Андрія Богдана в Державному бюро розслідувань йшлося про членів ПВК "Вагнера".

Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS.

Відзначається, що у відповідь він порекомендував викликати до правоохоронців учасників наради у президента, де і було прийнято рішення про скасування спецоперації. Богдан також висловив надію, що люди, які брали негативну участь в цій історії, будуть покарані.

Богдан додав, що його недавнє інтерв'ю викликає великий інтерес у правоохоронних органів.

Своєю чергою прес-служба ДБР повідомила, що Богдана допитували як свідка про відомі йому обставини можливих контактів українських чиновників з російськими органами влади, про які він повідомив в своєму інтерв'ю одному з українських видань.

"Метою допиту було з'ясування наявних у свідка достовірних даних і підтвердження здійснення українськими чиновниками можливих протиправних дій на користь іншої держави", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Богдан заявив, що такою інформацією не володіє, підтверджень і доказів у нього немає, а про можливі незаконні дії українських посадових осіб він дізнався з відкритих джерел і засобів масової інформації.

Раніше в статті для "Апострофа" політичний експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Ігор Петренко заявив, що Андрій Богдан вирішив дати більш ніж чотирьохгодинне інтерв'ю, щоб передати деякі сигнали нинішньому керівництву Офісу і особисто главі держави Володимиру Зеленському.