RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Заморозки і штормовий вітер: синоптик попередила українців про серйозні неприємності

В ніч на п'ятницю, 18 вересня, в західних областях і в ніч на суботу, 19 вересня, в більшості областей України, окрім південних, очікуються заморозки на грунті до 0-3 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Синоптик прогнозує, що в п'ятницю і суботу в Україну пройде різке похолодання з сильним вітром і нічними заморозками.

"Найближчої ночі в західних областях, а в ніч на суботу - у більшості областей України можливі заморозки до 0-3 градусів. У п'ятницю в Україні очікується сильний північно-західний та північний вітер, до штормових поривів", - написала Діденко.

За словами синоптика, дощовий фронт в Україну принесе циклон Timona, який вже в п'ятницю залишить нашу територію - буде знову сухо, локальні незначні дощі ймовірні лише на Сумщині та Харківщині.

"Прорив холоду суттєво знизить температуру повітря - завтра стовпчики термометрів впадуть до +12+17 градусів. У південній частині передбачається +15+20 градусів. 18 вересня у Києві очікується близько +14 градусів", - прогнозує Діденко.

Водночас синоптик повідомила і приємні новини - хоча впродовж суботи-неділі спека не повернеться, проте в Україні все ж трохи потепліє.

Як повідомляв "Апостроф", в ДСНС повідомили, що 18-19 вересня на територію України вторгнеться арктичне повітря, яке принесе з собою різке зниження температури.