RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Українські прикордонники отримали партію сучасних кросоверів: фото

Львівські прикордонники в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства "Польща-Білорусь-Україна 2014-2020" отримали 6 нових кросоверів Renault Duster. Тепер екіпажі прикордонників на нових авто вирушать на охорону кордону з Польщею.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

17 вересня військовослужбовцям Львівського прикордонного загону передали чергову партію техніки - 4 мобільні тепловізійні комплекси спеціального призначення. Допомога надійшла в рамках реалізації проекту "Удосконалення системи спостереження на українсько-польському кордоні (центральний сектор)". Також цього разу автопарк львівських охоронців кордону поповнився шістьма патрульними автомобілями підвищеної прохідності Renault Duster.

"Участь у подібних програмах – це складова діяльності Держприкордонслужби з підвищення ефективності реалізації державної політики у сфері безпеки державного кордону. Завдяки цьому ДПСУ ефективно захищає кордон України, в тому числі від контрабанди і нелегальних мігрантів", - прокоментували подію в ДПСУ.

Як повідомляв "Апостроф", 17 вересня в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного стартували українсько-американські командно-штабні навчання "Rapid Trident 2020", в яких візьмуть участь понад 4 тисяч військовослужбовців з 9 країн і військовослужбовці сил НАТО.