RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо найбільш ненадійні авто: часто ламаються, а ремонт дорогий

За підсумками дослідження британського журналу What Car найненадійнішим автомобілем протягом п'яти років після покупки є Land Rover.

Про це повідомляє Express.

На другому місці опинилися автомобілі його найближчого конкурента Renault, на третьому - Tesla. Далі в списку йдуть Nissan і Vauxhall.

Автовласників, які брали участь в опитуванні, питали, чи не виникало у їх машини будь-яких проблем за останні 12 місяців. Від учасників також було потрібно відповісти, скільки часу в середньому займає ремонт і скільки за нього потрібно платити.

Модель Land Rover Discovery Sport показала надійність всього 73,1%, вона отримала найменше значення в категорії великих позашляховиків. Моделі Range Rover також виявилися найменш надійними автомобілями ще в двох категоріях.

Range Rover Evoque отримав найнижчий бал в групі сімейних позашляховиків з рейтингом надійності всього 82,8%.

Range Rover Sport набрав всього 74,2% в категорії розкішних позашляховиків, яку очолює Porsche Macan.

У компанії вже відреагували на дані дослідження.

"Land Rover дуже серйозно ставиться до якості продукції та задоволеності клієнтів і докладає всіх зусиль, щоб їх поліпшити. Ці результати явно невтішні, і ми будемо вчитися на цих даних", - йдеться в заяві.

Модель S від Tesla була визнана найменш надійним електромобілем в опитуванні, отримавши рейтинг надійності всього 85,7%. Проте, Tesla Model 3 виявилася найнадійнішим автомобілем в тій же категорії, отримавши вражаючу оцінку надійності в 99,5%.

Модель 3 також була визнана найнадійнішим автомобілем представницького класу на ринку з ідентичним показником надійності 99,5%.

Як повідомляв "Апостроф", раніше дослідники з'ясували, хто частіше потрапляє в п'яні ДТП - чоловіки чи жінки.