RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Нацполіція хоче закупити більше 300 нових седанів: у скільки це обійдеться українцям

У Національній поліції повторно оголосили тендер на закупівлю 310 автомобілів спецпризначення типу "седан". Загальна вартість цієї покупки понад 136,5 млн грн.

Про це повідомляють на сайті Fixygen з посиланням на дані порталу ProZorro.

Як сказано в повідомленні, в поліції мають намір закупити 60 авто за 24,37 млн грн і 250 - за 112,22 млн грн. Таким чином, очікувана вартість одного автомобіля становить 406,19 тис. грн і 448,88 тис. Грн з ПДВ.

Заявки на участь у тендері приймаються до 30 вересня, а термін поставки автомобілів - до 17 грудня поточного року.

Серед вимог до автомобілів - екологічний клас Євро-5, 2020 рік випуску, бензиновий двигун потужністю не менше 115 к.с., 5-ступінчаста механічна коробка передач, система кондиціонування, фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира.

Кроєм того, спецобладнання автомобілів по першому лоту повинно включати тільки встановлений на даху сигнальний світлодіодний маячок, а по другому лоту - світлодіодну панель з гучномовцем на даху авто, радіостанцію, антивандальні чохли задніх сидінь, цветографические схеми і написи на кузові авто.

За інформацією в системі ProZorro, аналогічний тендер Нацполіція оголосила 8 вересня, але на нього була подана лише одна заявка, яка була відхилена "через відсутність подачі забезпечення цінової пропозиції згідно з умовами документації".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Центральний госпіталь Міністерства внутрішніх справ закупило апарати штучної вентиляції легенів для заражених коронавірусів за завищеною ціною.