RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо 12 електромобілів, на які варто звернути увагу в 2021 році

Експерти назвали найкращі електромобілі, які з'являться в 2021 році.

Про це повідомляє Rolling Stone.

Mustang Mach-E

Створивши Mach-E, Ford перетворює Mustang в електричний. Кросовер має четверо дверей. Модель з акумулятором збільшеного діапазону і заднім приводом проїде не менше 300 миль без підзарядки. За зовнішнім виглядом Mach-E має піднятий профіль позашляховика, але він як і раніше володіє деякими фірмовими елементами дизайну Mustang: довгим капотом, задніми ліхтарями з трьох частин. Ціни починаються від 43 895 доларів.

GMC Hummer EV SUT

У своєму наступному втіленні Hummer буде повністю електричним. У наступному році вийде позашляховик і пікап з двигуном до 1000 кінських сил. Нові Hummer будуть анонсовані пізніше цієї осені, а виробництво має початися в наступному році.

Tesla Cybertruck

Tesla створює неймовірну ретро-футуристичну машину. За словами Ілона Маска, їх мета - створення дійсно міцного пікапа. Планується, що він буде оснащений трьома двигунами і зможе рухатися без підзарядки до 500 миль. От 39 900 доларів за модель з одним двигуном; 69 900 доларів за тримоторний.

Polestar 2

Цей п'ятимісний автомобіль, що з'явився цієї осені, привнесе лиск Volvo і шведський стиль в битву з Tesla Model 3. Це газо-електричне авто, де реалізовано безліч передових елементів дизайну: безрамні дзеркала і еко-шкіра в салоні. Пара електродвигунів працює з літій-іонним акумулятором на 27 модулів, забезпечуючи вражаючу потужність в 402 кінських сили і дальність дії до 275 миль. От 59 900 доларів.

Nissan Ariya 2022

В кінці 2021 року з'явиться Ariya - кросовер з п'ятьма пасажирськими місцями відрізняється дивно агресивним зовнішнім виглядом, з опуклими увігнутими поверхнями і зміщеними по кутах колесами. Усередині ви знайдете вкрай мінімалістичний салон з низькою підлогою. Автовиробник заявляє, що Ariya зможе проїхати до 300 миль без підзарядки. Ціни мають починатися приблизно з 40 тисяч доларів.

Mercedes-Benz EQC 2021

Кросовер Benz повністю електричний, при цьому він має всі класичними ознаками "Мерседеса". Два двигуна розженуть EQC до 60 миль на годину менш ніж за п'ять секунд, він буде мати запас ходу більше 200 миль на одній зарядці. Ціна уточнюється, але ймовірно, вона буде не з дешевих.

Volkswagen ID.4

Компактний п'ятимісний кросовер з пишними формами повинен бути представлений в кінці цього року. Очікується, що він зможе їхати близько 250 миль без підзарядки. Перші ID.4 в США (доступні для попереднього замовлення зараз за ціною від 40 тисяч доларів США) надійдуть з Німеччини.

Audi e-tron GT 2021

Витончений електричний седан з величезною потужністю і поліруванням. За обтічним кузовом ховається архітектура, аналогічна Porsche Taycan EV. Володіючи 590 кінськими силами, двомоторний GT повинен розігнатися з нуля до 60 миль в годину за три секунди і набрати 80 відсотків заряду всього за 20 хвилин. Передбачається, що його ціна буде близько 100 тисяч доларів.

Volvo XC40 Recharge

Як і звичайний XC40 з двигуном внутрішнього згоряння, Recharge відрізняється елегантним стильним інтер'єром з великою кількістю місць для зберігання, незважаючи на компактність автомобіля. Volvo стверджує, що її батарея на 78 кВтг повинна забезпечувати запас ходу більше 200 миль на одній зарядці, а її 408 кінських сил забезпечать достатню потужність. Попередні замовлення вже відкриті, ціни стартують з приблизно 50 тисяч доларів.

Rivian R1S

Новий американський виробник електромобілів Rivian привернув багато уваги своїм пікапом R1T, який дебютував до того, як з'явився більш різкий Cybertruck від Tesla. Можливо, ще більш цікавим є його брат-позашляховик R1S, який повинен з'явитися наступного літа. Приготуйтеся до класичного квадратного спортивного стилю і просторого салону з трьома рядами сидінь. Велика частина основ R1S збігається з R1T, включаючи чотири двигуни (по одному на кожне колесо) і три варіанти акумуляторної батареї, що є найбільшою перевагою для дальності понад 300 миль без підзарядки. Від 72 500 доларів.

Hyundai IONIQ Electric

Повністю електричний седан від корейського виробника пропонує пробіг до 170 миль на одній зарядці і має всі основні функції і швидку зарядку. Ціна демократічная- від 30 тисяч доларів.

BMW iNext

Щоб не залишитися осторонь, починаючи з наступного року BMW збирається випустити потужний компактний електричний позашляховик, який буде мати безліч автономних функцій. За інформацією розробників, iNext дозволить водієві вибирати між режимами "прискорення" і "полегшення". Інтер'єр виглядає як комфортний, схожий на гостинний простір, відповідне для того, щоб розслабитися і почитати книгу, поки машина подбає про все інше.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні в серпні 2020 року змінився лідер на ринку нових електромобілів - на перше місце по продажах вийшов Hyundai Ioniq, обігнавши преміальну Audi e-tron.