RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названо 10 найкращих уживаних малолітражок за ціною до 10 тис. доларів

Малолітражні автомобілі мають ряд технічних функцій, які притаманні куди більшим і дорогим моделям. При цьому їх вартість і економія палива є безсумнівним плюсом для автолюбителів.

Портал KBB.com представив десятку найкращих уживаних малолітражок за ціною до 10 тисяч доларів.

1. 2015 Honda Fit

Власники даного автомобіля отримують задоволення від водіння, так як він обладнаний "чуйним" двигуном високої якості. Відрізняються дані моделі надійністю і довговічністю. Також варто приділити увагу сидіння Honda Magic Seat, яке складається або піднімається для різних варіантів перевезення вантажу.

2. 2015 Toyota Yaris

Yaris в 2015 році отримав оновлений стиль, а також модернізацію обробки салону і функцій. Зокрема, виробник оновив інформаційно-розважальну систему Toyota Entune з 6,1-дюймовим сенсорним екраном.

3. Chevrolet Sonic 2016

Плюсом цієї моделі вважається інформаційно-розважальна система Chevrolet MyLink з сенсорним інтерфейсом і сумісністю з додатками. Даний автомобіль випускається у вигляді 4-дверного седана або хетчбека і пропонує широкий вибір двигунів.

4. 2017 Nissan Versa

Цю модель виробляючи в якості 4-дверного седана або хетчбека Versa Note. Плюсом цього автомобіля є його місткість, особливо на задніх сидіннях, і хороша економія палива.

5. 2017 Kia Rio

У моделі Rio є безліч рис стилю, які ви знайдете в більших седанах Kia. Також дана модель має складні дзеркала з електроприводом, навігацію і зручну інформаційно-розважальну систему Kia UVO. Доступні як седани, так і хетчбеки,

6. Hyundai Accent 2016

Accent випускається як в седані, так і в кузові хетчбек. Плюсом моделі вважається 172-ватна аудіосистема з 6 динаміками в якості стандартного обладнання для всіх моделей.

7. Ford Fiesta 2018

Fiesta на вигляд має невеликі розміри, але вона має потужну продуктивністю, особливо якщо ви виберете рівень обробки салону ST з його 197-сильним двигуном. Плюсами моделі є комфортабельний салон, інформаційно-розважальна система Ford Sync 3 з сенсорним екраном і можливість вибору між механічною або автоматичною коробкою передач.

8. 2015 Toyota Prius C

Якщо для вас важливіше всього економія палива, то не шукайте нічого, крім гібрида Prius C. Крім того, це одна з найкрасивіших моделей Prius, а також одна з найбільш зручних для водіння.

9. Mazda 2 2014

П'ятидверний хетчбек Mazda 2 дуже зручний в управлінні. Вибір версії з механічною коробкою передач замість 4-ступінчастою автоматичною коробки допоможе зберегти грайливе управління шасі.

10. 2014 Honda CR-Z

Honda CR-Z є в один час і спортивний, і економічний приміський автомобіль, який був створений в традиціях класичної Honda CRX 1980-х і 1990-х років. Незважаючи на те, що в цьому автомобілі можуть розміститися лише дві особи, в ньому багато місця для вантажу.

Нагадаємо, що британські журналісти підготували перелік з 10 автомобілів, які найбільше втрачають у вартості незабаром після покупки.