RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Їй було 13 років: під вікнами багатоповерхівки в Дніпрі знайшли тіло дівчинки, фото

13-річна мешканка міста Дніпра впала з вікна 12 поверху і від отриманих травм померла в лікарні. В її кімнаті виявили передсмертну записку.

Про цю жахливу трагедію, яка сталася на вулиці Добровольців, повідомляє "Дніпро оперативний", опублікувавши фото з квартири на 12 поверсі, де проживала дитина.

За повідомленням видання, під час огляду місця проживання поліцейські виявили записку, в якій дівчинка просить вибачення у батька і каже, що їй набридло так жити. Поруч на столі лежало лезо.

Під час трагічного випадку в квартирі перебували 25-річний брат постраждалої, її бабуся, мама і тато. Батько з сім'єю не проживає.

Дівчинку, яка випала з вікна, госпіталізували в обласну дитячу лікарню з попереднім діагнозом - кома третього ступеня і множинні забої голови. Врятувати її життя лікарям не вдалося - медики двічі реанімували її, коли зупинялося серце, але в кінці кінців вона померла не приходячи до тями.

Слідчо-оперативна група поліції встановлює всі подробиці того, що сталося.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві співробітниця "Укрексімбанку" з 22-річним стажем після звільнення наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна.