RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Сердечні вітання та молитви в день Воздвиження Хреста Господнього

У неділю, 27 вересня, православні християни відзначають одне з дванадцяти найбільших релігійних свят - Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього.

Свято Воздвиження Хреста Господнього: кращі листівки і привітання у віршах

"Апостроф" пропонує, якими молитвами починати цей день і які привітання надсилати рідним і близьким.

Вітаю вас з великим святом Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. Нехай в цей день стане чистою душа і світлими помисли, нехай серце зрадіє, нехай в життя прийде щастя, любов, благодать і надія, нехай буде добрим здоров'я і добрими вчинки. Бажаю милосердя, добродушності та миру.

З великим святом Воздвиження Хреста Господнього! Ця дата означає мир, благополуччя, здоров’я і милосердя. Нехай сьогодні ваше серце буде наповнене любов’ю і щастям, а в будинку буде благополуччя. Я бажаю вам гармонії, благодаті, надій, любові і миру. Нехай в ваш будинок приходять добрі люди, радісні вісті і щастя.

У свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього бажаю тобі миру, благополуччя, гармонії. Нехай душа буде доброю, чесною і наповненою любов’ю. Бажаю тобі любові і щастя.

"Боже Ісусе Христе, Милостивий наш, на Хресті розп'ятий заради нашого спасіння, почуй молитви наші. Відгукнися на прохання і визволи від гріхів і слабкостей, що віру підривають. Благаю про прощення за поведінку свою у всьому, що розгнівало і засмутило Тебе, Господь мій. Якщо я в полоні гніву і пороків грішив, всі свої гріхи приймаю. Жити за заповітами Божими погоджуюся. Зло будь-яке заперечую. Не дістатися до мене силам диявольським, не використовувати слабкості мої на зло. Убезпечую себе хресним знаменням, прошу допомоги у Спасителя. Хай благословить мене Господь на стан праведності і щастя. Амінь ".

"Господи Всемогутній! Змилуйся і допоможи грішним на землі, благослови на праведне життя та прости гріхи вільні і невільні. Смиренно молимося Тобі так сподіваємося на підтримку кожен день. Амінь".

"Хресте Чесний, збережи душі праведних, що до Бога звертаються, від усієї скверни, диявольського полону і пороку. Спаси і збережи розум від будь-якого зла. Не дозволь вірі моїй ослабнути. Святощі молитви, нехай почує Батько наш, так зійде його підтримка і хай допоможе він нам в радості і в смутку. Амінь".