RU  UA  EN

Вівторок, 4 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 червня

3 червня

Всі новини

Названо кращі авто за ціною до 15 тис. доларів: вражають характеристиками і надійністю

Експерти представили кращі автомобілі за ціною до 15 тисяч доларів з сегмента уживаних машин.

Про це розповідає WhichCar.

Hyundai i30 1.6T SR

Hyundai i30 1.6T SR оснащений розумним 1,6-літровим турбодвигуном Gamma II, його потужність - 241 кінська сила.

Mazda MX-5 NA і NB

MX-5 залишається еталоном того, яким повинен бути хороший простий спортивний автомобіль, на нього встановлений 1,6-літровий чотирициліндровий двигун. Його японська інженерія робить машину кращою за старі британські спортивні автомобілі, які надихнули її творців.

Renault Clio Cup Trophee 2010 року

На модель з двома дверима і шестиступінчастою механічною коробкою передач, після 2010 року почали встановлювати ковшоподібні сидіння Recaro Sportster CS, а також позначку оборотів на приладовій панелі.

BMW 130i E87

Компактна форма 1-ї серії, витончений, але спортивний вид, витриманий інтер'єр BMW. На автомобіль встановлена шестиступінчаста механічна коробка передач, і задній привід, що приводиться в дію 3,0-літровим шестициліндровим двигуном. При вазі всього 1375 кг автомобіль розганяється від 0 до 100 км / год за 6,1 секунди.

Hyundai Excel X3

В останні роки Hyundai Excel став обов'язковим гоночним автомобілем в австралійському автоспорті. У період з 1994 по 2000 рік було продано приблизно 200 тисяч X3 Excel.

Honda Civic Type R (FD2)

Автомобіль оснащений 2,0-літровим двигуном K20 без наддуву. FD2 зараз можна купити менш ніж за 10 тисяч.

Holden Commodore VE II SS-V Redline універсал

Це універсал з механічною коробкою передач V8 і заднім приводом. У ньому вісім циліндрів, три педалі, п'ять сидінь і місце для собаки.

Ford Falcon XR6 Турбо

Представлений в 2002 році двигун Turbo Falcon закріпив за собою репутацію символу продуктивності в Австралії. Він оснащений шестиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF або опціональною шестиступінчастою механічною системою управління. Спеціальна настройка вихлопу і ECU може додати значну потужність вашого автомобіля за розумні гроші.

Toyota 86

Скромна модель 86 значно впала в ціні в останнім часом. При цьому для чудового сучасного шасі, яке ви отримуєте, немає конкурентів у своєму ціновому діапазоні.

HSV VY Maloo R8

Можливо, вони не володіють врівноваженістю або вишуканістю MX-5 і Toyota 86, які ви побачили в цьому списку, але це авто, оснащене потужним двигуном, забезпечує воістину приголомшливу і універсальну продуктивність. Наявність 5,7-літрового двигуна V8 потужністю 250 кВт і шести перемикаються вручну передач в автомобілі, робить його дуже привабливим за такі гроші.

Subaru WRX G3

Широкофюзеляжний люк WRX G3 (MY10-12) поєднує в собі ідеальний баланс між вартістю і продуктивністю. Технологія не є найсучаснішою за сьогоднішніми стандартами, але як і раніше забезпечує гострі відчуття всюди, де частота обертання перевищує 3000 об / хв. 2,5-літровий двигун не такий потужний, як старий 2,0-літровий двигун STi, але це нормально, якщо ви не перевищуєте 200 кВт на колесах.

Раніше "Апостроф" розповідав про 10 найменших автомобілів в світі.