RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Нова Toyota Yaris пройшла краш-тест на великій швидкості: вражаюче відео

У мережі з'явилося вражаюче відео краш-тесту сучасного автомобіля Toyota Yaris.

Про це повідомляє Sport24.

Новий Yaris пройшов абсолютно новий тест на лобове зіткнення зі зміщенням. По суті, замість того, щоб автомобіль врізався в фіксований бар'єр, тепер під час руху він врізається в інший мобільний прогресивно бар'єр, що деформується (MPDB), що нагадує фронтальне зіткнення автомобіля на дорогах.

Нова Toyota Yaris четвертого покоління була першою моделлю, яка пройшла цей процес, отримавши в цілому 5 зірок безпеки з індивідуальними оцінками: 86% для захисту дорослих пасажирів, 81% для захисту дітей, 78% для захисту пішоходів і велосипедистів і 85% систем допомоги водієві .

Ще одна особливість - наявність дебютної центральної подушки безпеки, яку зараз починають застосовувати всі компанії. В цілому Yaris оснащений повним пакетом систем безпеки Toyota Safety Sense останнього покоління.

Відзначимо, що прагнучи зменшити або виключити дорожньо-транспортні пригоди, всі виробники автомобілів розробили ряд систем безпеки і допомоги водієві, які тепер включені в нові протоколи оцінки незалежного Euro NCAP, який виконує так звані краш-тести.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 27 вересня під девізом "Як залишитися в живих на дорозі" провели краш-тест автомобіля проти автобуса на швидкості 208 км на годину.