RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Відео втечі горе-коханця по мотузці з балкона стало хітом мережі: сцена має просту розгадку

В мережі набрало значної популярності відео, зняте очевидцями на вулиці Серпуховській в Москві, де чоловік в спідній білизні спускається по простирадлах з четвертого поверху, тікаючи від ревнивого чоловіка своєї коханки.

Відео опубліковано вTelegram-каналі "Що там у Москві?".

Кадри, очевидно, було знято в той момент, коли в квартиру повернувся чоловік і застукав свою дружину на гарячому. Видно, як жінка поспіхом викидає з балкону одяг горе-коханця, а через мить до них на балкон вискакує інший чоловік - законний.

Зраджений чоловік намагається упіймати і помститися горе-коханцю, але той спускається на поверх нижче і вже майже рятується на балконі сусідки поверхом нижче. Та все пішло не за його планом: літня жінка накинулася на нього з віником.

В цей час знизу зібрався натовп людей, які кричали: "Попалися, грішники!".

Однак, як з'ясувалося, гарячі кадри, що збурили уяву багатьох і розлетілися соцмережами як справжні, виявилися зйомками фільму "Небезпечні зв'язки".

Як повідомляв "Апостроф", 72-річний пенсіонер Володимир Лаптєв з російського міста Єкатеринбурга розчарувався в ефекті купленого в магазині наматрасника для підвищення потенції і звернувся з позовом до суду на продавця з приводу обману.