RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Сотні елітних суперкарів виявили на покинутому звалищі: фото

У Китаї виявили дві сотні елітних суперкарів, які вже кілька років стоять під відкритим небом. Своєрідне кладовище дорогих авто з'явилося після того, як власника автосалону, де вони продавалися, звинуватили у шахрайстві.

Про це повідомляє "ТопЖыр".

Сотні занедбаних суперкарів, серед яких елітні Audi R8, Bentley Flying Spur, Porsche Panamera, Chevrolet Corvette, Aston Martin V8 Vantage, стоять просто неба, причому деякі вже навіть встигли порости травою.

Раніше ці авто належали одному автосалону. Як виявилося, його власник брав з покупців гроші за суперкари наперед, але постачав авто з затримкою або взагалі обманював. Тож махінатора віддали під суд за шахрайство, а конфісковані машини стоять під відкритим небом і іржавіють, бо вчиняти з ними будь-які дії під час судового розгляду не можна.

Як повідомляв "Апостроф", 28 вересня у Києві викрали автомобіль Bentley Continental GT. Машину синього кольору викрали в Шевченківському районі.

Також повідомлялося, що Дарницькому районі столиці прямо зі стоянки викрали автомобіль Porsche, що належить іноземцю. Щоб доставити автомобіль в інше місце, зловмисник викликав службу транспортування авто під виглядом того, що нібито в його машині не працює електрика.