RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Фігурант "справи Гандзюк" назвав Мангера замовником вбивства: відео та деталі засідання суду

Ймовірний організатор замаху на херсонську активістку Катерину Гандзюк Ігор Павловський, який 16 вересня визнав свою провину, заявив, що вбивство Гандзюк замовив Владислав Мангер.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Згідно зі свідченнями Павловського на судовому засіданні в Одесі, інший підозрюваний, Олексій Левін називав главу Херсонської облради Владислава Мангера замовником нападу на Гандзюк.

"Він повідомив про те, що під час спілкування з Олексієм Левіним той неодноразово згадував, що саме "Миколайович" замовив напад на Катю. У серпні 2018-го, коли заарештували "стрілочника" Новикова, під час однієї з бесід з Левіним Павловському стало відомо, що "Миколайович" - це і є Мангер ", - йдеться в публікації.

Також Павловський повідомив, що Владислав Мангер неодноразово погрожував йому і його доньці. Саме тому 17 грудня 2019 року він дав в суді неправдиві свідчення про непричетність до вбивства Каті Гандзюк Мангера і Левіна.

Наступне засідання у цій справі відбудеться 16 жовтня о 9:30 в Приморському районному суді міста Одеси.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Владислав Мангер заявив, що справа проти нього замовна і що він навіть не був знайомий з Катериною Гандзюк.