RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

З Днем вчителя: прикольні привітання і тости

У першу неділю жовтня в Українівідзначають День вчителя.

"Апостроф" зібрав найкращі тости і привітання зі святом.

Прикольні привітання з Днем вчителя

Нехай ваші знання та ентузіазм відображаються в очах учнів, щоб в майбутньому ви пишалися докторами наук, політиками і нобелівськими лауреатами, яких ви колись вчили. А уряд нехай нарешті гідно оцінить працю вчителя і збільшить вам зарплату в десять разів.

***

Нехай у тебе буде стільки веселих і щасливих миттєвостей, скільки листя кружляє у вихорі листопада, стільки чудових приводів для радості, скільки крапельок води в осінніх дощах! Нехай робочий час буде сприйматися коротким, а години відпочинку майже нескінченними! З Днем вчителя!

***

Дорогі педагоги, ви справжні чарівники по створенню талантів і особистостей. Бажаємо, щоб передача знань учням проходила завжди безболісно для обох сторін, щоб кожна крихітка знання викликала в дітях великий апетит до навчання, а ваша робота завжди буде в пошані і в ціні.

***

З Днем вчителя! Продовжуйте щодня заражати дітей тягою до розумного, доброго і вічного! Головне, самі не заразіться від них бажанням збігати з уроків, носитися коридорами, забувати вдома зошити, класти кнопки на стільці і смикати дівчаток за кіски.

Тости до Дня вчителя

Лікарі, священики і вчителі живуть довше, ніж люди інших професій, і це науково доведено. Тому, що важливіше цих трьох професій для людей просто немає. Ті, хто приносить користь іншим, має право затриматися на цій землі. Людям важливо, щоб їх лікували і не менш важливо, щоб їх вчили. Вип'ємо за те, щоб хороші вчителі жили довго і жили добре!

***

Ось кажуть, вік живи - вік учись. Згоден, але, що ж робити нашому дорогому вчителю, який вчить !? Як це можна вчити і вчиться одночасно, та ще ціле століття !? Коли ж йому думати тоді про свій ювілей !? Ну, звичайно ж, зараз, коли ми всі зібралися за столом, наповнили наші келихи, і вони вже ось-ось закиплять, тому, що я занадто багато говорю! За нашого вчителя, який давно вже вчений!

***

Дорогі вчителі, зі святом вас! Хочу побажати, щоб з анатомією і фізіологією у вас завжди було все в порядку - будьте здорові. Нехай з економікою у вас не буде проблем - живіть в достатку. І нехай ваше життя буде бувальщиною, схожою на добру казку.

***

Тому, хто вчить інших, часто не видно власних помилок. Так давайте ж вип'ємо за викорінення головної помилки всіх вчителів, за те, щоб вміти якісно розслаблятися і відпочивати, хоча б у своє професійне свято.

Раніше "Апостроф", публікував кращі вітальні СМС і відеопривітання на День вчителя.