RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Астрологи назвали 3 найщасливіших знаки Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких зірки приготували щасливу долю і успіх тільки за фактом народження. Серед 12 зодіакальних сузір'їв таких всього три.

Про це пише ресурс slovofraza.com.

Близнюки

Найщасливішими серед знаків Зодіаку назвали Близнюків. Ці люди гармонійно поєднують в собі вишуканість, владу і життєлюбність. Вони відзначаються природною безтурботністю, комунікабельністю, внутрішньою свободою і люблять життя. Близнюки вільні від комплексів і забобонів, а також не піддаються впливу інших людей. Ці люди завжди вибирають те, що приносить їм задоволення, і не розмінюються на непотрібне і неважливе.

Лев

Представників цього знака Зодіаку чекає успіх у всіх справах, за які б вони не взялися. Леви впевнені в собі, благородні, самодостатні і щирі, а тому поряд з ними завжди багато людей, за рахунок яких вони самореалізуються і вміло ними управляють. А це приносить їм немале задоволення. Леви завжди отримують захоплені погляди і лестощі, що робить їх одними з найщасливіших людей у світі.

Водолій

Водолії мають важливу рису - вони безтурботно і легко ставляться до життя, не хвилюються через дрібниці і постійно шукають (і знаходять!) насолоду в житті. Поряд з Водоліями завжди багато друзів, яких притягує щирість і доброта цих людей. Через те, що Водолії дуже товариські і життєлюбні, вони ніколи не залишаються одні. Все це робить представників цього знаку Зодіаку одними з найщасливіших людей.

Як повідомляв "Апостроф", існує красива легенда про те, що шлюби укладаються з благословіння небесної канцелярії. Астрологи вирішили розібратися в цьому питанні і назвали 5 зодіакальних пар, яких дійсно благословили зірки.