RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Названо 10 найбезпечніших авто 2020 року, які захищають водіїв від загибелі у ДТП

Опубліковано рейтинг від страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS), який є золотим стандартом безпеки автомобілів. У 2020 році найвищу оцінку (Top Safety Pick +) отримали 10 машин.

Про це повідомляє hotcars.com.

Відзначимо, мова йдеться рейтинг безпеки серед нових автомобілів.

Honda Odyssey

Honda Odyssey - єдиний мінівен, удостоєний нагороди Top Safety Pick +. Odyssey отримав відмінні оцінки майже у всіх категоріях, крім дизайну фар. Автомобіль також отримав високий бал за простоту використання кріплення для дитячих сидінь.

Audi E-Tron Sportback

E-tron Sportback - єдиний великий позашляховик, який отримав нагороду Top Safety Pick +, він отримав вищі бали в усіх категоріях безпеки, включаючи простоту використання кріплення для дитячих сидінь.

Volvo XC90

Volvo заробила відмінну репутацію в області безпеки. Протягом десятиліть Volvo, як відомо, цінує безпека понад усе, і Volvo XC90 є сучасним втіленням цього прагнення до безпеки. Отримавши максимальні оцінки майже в кожній категорії, єдині зазначені недоліки - другий за величиною бал за фари і "просунуте", а не "чудове" запобігання лобового зіткнення зі сценаріями руху автомобіля і пішохода.

Ford Explorer

Єдина модель Ford, яка отримала нагороду Top Safety Pick +, - це дуже популярна модель Explorer. Цей середньорозмірний позашляховик єдиний, чия система "Pre-Collision Assist" з автоматичним екстреним гальмуванням, яка входить в стандартну комплектацію всіх протестованих авто, має найвищий бал "чудовий", але вдосконалена система екстреного гальмування, що входить в додаткові пакети, отримала нижчу оцінку "розширений".

Subaru Forester

Легендарна надійність говорить сама за себе, і Forester - один з небагатьох автомобілів в цьому списку, який має довгу і славну історію їзди по бездоріжжю завдяки вдосконаленій системі повного приводу Subaru. Forester отримав вищу оцінку в усіх категоріях безпеки і отримав нагороду Top Safety Pick +.

Genesis G80

Новачок на ринку, Genesis - це розкішне відгалуження Hyundai, викликала фурор своїми висококонкурентними розкішними седанами, які часто вигідно відрізнялися від таких брендів, як BMW. Всі три седана в лінійці Genesis - G70, G80 і G90 - отримали майже ідеальні оцінки, що призвело до нагороди Top Safety Pick +.

Audi A6

Мабуть,найрозкішніший седан в цьому списку, Audi A6, а також його універсал мають відмінні оцінки в усіх категоріях безпеки. Інші елітні розкішні автомобілі, такі як седан Mercedes C-Class, також отримали Top Safety Pick +, але тільки в тому випадку, якщо вони оснащені дорогими додатковими функціями, тоді як A6 отримав високі оцінки навіть в базовій комплектації.

Lexus ES

Lexus ES набирає майже ідеальні бали. Не дивно, що і Toyota, і Lexus використовують одну і ту ж систему запобігання лобовому зіткненню, тому вона теж отримала оцінку "просунутий", а не "чудовий".

Toyota Camry

Можливо, найпопулярніший сімейний седан всіх часів. Camry отримала повні бали майже у всіх категоріях, за винятком запобігання лобовому зіткненню. Для будь-якого уважного водія цього майже ідеального результату більш ніж достатньо, щоб захистити водія і пасажира.

Mazda 3

Більше половини всієї лінійки автомобілів Mazda отримали рейтинг Top Safety Pick +. Але Mazda 3 як в моделях седана, так і в моделях хетчбека особливо вражає, оскільки це один з дуже небагатьох автомобілів, удостоєних цієї нагороди в категорії "малолітражки".

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти склали перелік з 20 найбільш безпечних моделей авто, в якому врахували статистичні дані про смертність водія в результаті ДТП на мільйон зареєстрованих автомобілів.