RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Щасливчики місяця: названо 4 знаки Зодіаку, на яких чекає позитив в жовтні

Відомий астролог Тамара Глоба назвала чотири знаки Зодіаку, які стануть улюбленцями долі у жовтні і можуть розраховувати на щасливе майбутнє.

Про це повідомляє "24 НТР".

Овни

Представники цього знаку у жовтні можуть розраховувати на успіх, причому благополуччя прийде завдяки далеким поїздкам, які займуть більшу частину роботи та дозвілля Овнів у цьому місяці. Всі подорожі представників цього знаку будуть легкими і щасливими, вони зможуть вирішити багато важливих питань. В поїздках зав'яжуться нові знайомства, які в подальшому принесуть свої плоди у вигляді достатку, слави або навіть справжнього кохання.

Раки

Жовтень принесе Ракам кардинальні зміни, які можуть початися з невинної розмови, але вона матиме для представників знаку великий вплив. Це може бути зустріч з цікавою людиною, яка принесе Ракам нове світосприйняття, зміни у колі спілкування і роботі. Можливо, хтось навіть вирішить опанувати нову професію, а хтось відкриє свій особистий бізнес і досягне успіху в ньому.

Терези

Життя Терезів заграє новими барвами завдяки близьким або друзям, які увірвуться у ваше життя. З їхньою появою у вашому житті активізується спілкування і почнуть вирішуватися справи, які тривалий час "не клеїлися". Проявляючи свою вдячність Терезам, ці люди допоможуть їм влаштуватися на прекрасну посаду або познайомитися з майбутньою любов'ю.

Стрільці

Прекрасні зміни у житті Стрільців вже, фактично, "на порозі", тож їм навіть нічого не доведеться робити для стрімкого руху вперед. На роботі Стрільців чекають кардинальні зміни, тож можна очікувати руху на вищий щабель кар'єрної драбини. Гороскоп рекомендує не боятися нових обов'язків, а оперативно в усьому розібратися і почати будувати своє щасливе майбутнє вже зараз.

Як повідомляв "Апостроф", у жовтні зірки допоможуть закласти міцний фундамент для майбутніх фінансових досягнень і перемог представникам трьох знаків Зодіаку - Овнам, Близнюкам і Ракам.