RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Під Києвом помер директор школи - кажуть, там приховували коронавірус у вчителів

У передмісті Києва Вишневому раптово помер 49-річний директор ліцею "Ідеал" Володимир Коваленко, який проходив лікування в інфекційному відділенні Боярської районної лікарні. Офіційної причини смерті поки немає, проте в ліцеї стверджують, що у деяких педагогів раніше був виявлений коронавірус.

Як повідомляє агентство "Українські новини", перші повідомлення про смерть директора з'явилися в шкільних чатах.

За словами заступника директора ліцею "Ідеал" з виховної роботи Алли Хомицький, в ліцеї не бачили медичного висновку і не можуть впевнено назвати причину смерті.

Джерела агентства стверджують, що в цьому навчальному закладі протягом останніх півтора тижнів у кількох педагогів був діагностований Covid-19, проте ці дані приховувалися від учнів і батьків. Навчання в ліцеї тривало нібито за настійною рекомендацією вищих інстанцій в Києво-Святошинської РДА.

"У нас тільки за тиждень були два педагоги з підтвердженим діагнозом, і ще двоє чекають остаточних результатів тестів. Вони відправлені на самоізоляцію", - повідомили журналістам на умовах конфіденційності.

Джерела в ліцеї додали, що про ситуацію довели до відома керівників вищого рівня на рівні району. Однак, їх попросили "не сіяти паніку", офіційно коронавірусу в навчальному закладі немає.

У Вишневському ліцеї "Ідеал" в 50 класах навчаються 1 558 дітей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Тернопільській області помер відомий лікар, який займався лікуванням хворих з СOVID-19.