RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Гороскоп на жовтень 2020: ці знаки Зодіаку втілять заповітні мрії

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким у другій половині жовтня не варто стримувати політ своєї фантазії. Гороскоп їм обіцяє втілити в житті найзаповітніші мрії і бажання.

Про це пише ресурс slovofraza.com.

Лев

Жовтень обіцяє стати для Левів часом, коли вони знову повірять у власну щасливу зірку і почнуть з новими силами реалізовувати свої бажання і плани. Гороскоп на середину осені гарантує представникам цього знаку Зодіаку реалізацію заповітного бажання. Для цього Лев повинен буде всього лише зосередитися на тій меті, яка здається найбажанішою, однак завжди виглядала недоступною. Розташування світил на небосхилі відкриє перед Левами безліч можливостей, тож у них вийде легко домогтися бажаного. Головне, радить гороскоп, не відступати перед першою перешкодою і продовжувати рухатися вперед.

Діва

Дів не дарма вважають одним з найбільш практичних знаків Зодіаку - вони не витрачають час на будівництво повітряних замків, а самі займаються втіленням в життя своїх планів. Однак за астрологічним прогнозом в жовтні у Дів складається досить незвичайна ситуація: Bсесвіт виявиться до вас неймовірно прихильним і наблизить здійсненні мрії настільки, що Дівам треба буде лише вчасно скористатися можливістю і реалізувати задумане. У вас вистачить сил і кмітливості, щоб втілити бажане в життя. Hе сумнівайтеся в собі!

Скорпіон

Астропрогноз на жовтень обіцяє сприятливий час і для Скорпіонів. Саме ваші зусилля, цілеспрямованість, енергійність і ініціативність приведуть до того, що будь-які мрії стануть реальністю. Найважливішим є те, що Скорпіон повинен буде мислити конкретними цілями і не відступатися від своєї мети. B жовтні у Скорпіонів посилиться наполегливість і рішучість і вам вдасться направити весь енергетичний запас на реалізацію цікавої ідеї і втілення в життя найзаповітніших мрій. У цей час ви зможете налагодити стосунки з впливовими людьми і ініціювати запуск цікавого і масштабного проекту. Зірки обіцяють і значне збільшення доходів.

Bодолій

Водоліїв від інших знаків відрізняє нестандартне мислення, тому ваші фантазії часто переплітаються з реальністю і створюють унікальні задумки. Та проблема цього знаку полягає в тому, що Водолії не вірять у власні сили і завжди недооцінюють власний потенціал. Гороскоп на середину осені поспішає повідомити, що в жовтні Bодолій відродить віру в себе, завдяки чому ринеться здійснювати подвиг і реалізовувати давні мрії. Якщо ви давно прагнули втілити в реальність цікаву задумку, осінь вам в цьому допоможе.

Як повідомляв "Апостроф", відомий астролог і двічі переможець проекту "Битва екстрасенсів" Хаял Алекперов дав астропрогноз на жовтень для всіх знаків Зодіаку і назвав найбільш сприятливі і невдалі дні для кожного.