RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Названо марку авто, яка серйозно страждає від іржі - продати буде важко

При покупці уживаної Mazda варто бути дуже уважним, деякі з цих машин схильні до іржі.

Про це повідомляє driving.ca.

Експерти наголосили, що стан автомобіля дуже залежить від умов експлуатації та зберігання. Дві Mazda, що зійшли з конвеєра в один день, можуть кардинально відрізнятися одна від одної.

Як пишуть на форумах власників цих автомобілів, на деяких з них, зокрема на Mazda 3, вироблених з 2004 по 2009 рік, іржа досягала таких розмірів, що туди можна було запхати руку.

Однак інші аналогічні моделі Mazda можуть бути в цілком пристойному стані. Це пояснюється різницею в експлуатації і обслуговуванні.

У більш пізніх моделях Mazda попередження про іржу, стосуються декількох конкретних компонентів днища, таких як амортизатори і деталі вихлопної системи, на невеликій партії Mazda 3 з 2014 по 2018 рік. Причина була в неправильно застосовуваних ингибиторах корозії на заводах-постачальниках. З багатьма власниками зв'язалися з проханням перевірити деталі і замінити їх по гарантії.

Щоб уникнути неприємностей при покупці уживаної Mazda, ретельно досліджуйте автомобіль. Акуратно зніміть ущільнювач і подивіться під ним. Подивіться на нижні внутрішні краю кожних дверей, капота, кришки багажника або задніх дверей. Попросіть техніка оглянути днище автомобіля на підйомнику на предмет ознак іржі або інших проблем.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі всього за 7 500 доларів на продаж виставили знаменитий японський спорткар Mazda RX-7 1980 року. Такій скромній ціні є пояснення.