RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Названо п'ять дешевих авто, які краще не купувати - ремонт буде "золотим"

Експерти назвали п'ять вживаних автомобілів, придбання яких стане для власників розчаруванням через надто дорогий ремонт.

Машини, які краще не купувати, назвало видання Wheels.ca.

2007-2009 Nissan Versa

Вважається, що Nissan Versa - надзвичайно практичний автомобіль: це невеликий хетчбек з великим салоном всередині, швидкий і ощадливий з паливом. На жаль, це стосується перших моделей Nissan Versa.

Власники авто скаржаться на труднощі з прискоренням, перегрів та раптове вимкнення. Nissan давав 10-річну гарантію на 200 тисяч км пробігу, але багато Versa до цього часу вже не відповідають вимогам: у авто ламаються передні пружини, які можуть пробити шину, а також передчасно зношуються каталітичні нейтралізатори.

2002-2005 Volkswagen Jetta/Golf

Volkswagen Golf є одним з найпопулярніших автомобілів у світі, як і його близький двоюрідний брат, Jetta, який має багажник замість хетчбека. Ця пара виходить за межі економічного класу завдяки своїй міцній конструкції, добре відсортованій підвісці та елітним інтер’єрам. Реальність полягає в тому, що старі німецькі машини дуже дорого ремонтувати.

Поширені проблеми, що спостерігаються у старих Golf і Jetta, включають несправні водяні насоси (і перегріті двигуни), зношені розподільні вали, зламані кріплення двигуна, ремені ГРМ, які тягнуться і стрибають, зламані турбосилони тощо. Тому ремонт може бути непомірно дорогим.

2005-2007 Chevrolet Cobalt

Chevrolet Cobalt має відносно сучасний дизайн, заснований на платформі GM Delta. Хоча це комфортний і тихий компакт, його проблемою є система гідропідсилювача керма, що ккоштує дуже дорого після гарантійного обслуговування.

Cobalt був у центрі масової кампанії з відкликання через несправний вимикач запалювання, який міг випадково вимкнути двигун. Серед поширених проблем авто - невдалі коробки передач, негерметичні паливні насоси, несправні перемикачі передач (блокування ключа на місці), згорілі датчики та зламані ручки дверей. Мастило може витікати з переднього ущільнення колінчастого вала на двигуні об'ємом 2,2 л, а також з прокладки головки.

2007-2010 Jeep Compass

Джипи мають репутацію міцних машин, однак і вони схильні до численних механічних несправностей. Compass - це модель бренду початкового рівня, яка використовує платформу переднього приводу Dodge Caliber. Шасі рясніє проблемами підвіски, такими як негерметичні передні стійки, швидко зношені кульові шарніри та ланки, зламані пружини та іржаві поперечні ригелі - все це порушує безпеку.

Разом із моделями Calibre та Patriot Компас відомий двигунами, які вимикаються на швидкості, завдяки горезвісному повністю інтегрованому модулю живлення Chrysler (TIPM), що відповідає за електричні несправності та деякі проблеми управління. Ці моделі також використовують автоматичну коробку передач Nissan CVT, яка, як відомо, не справляється з великим пробігом. Серед інших слабких сторін - погані паливні насоси та блоки подачі паливного бака, а також зламані електросклопідйомники вікон.

2003-2006 Nissan Altima

У 2002 році Nissan переробив свій середній седан Altima, щоб успішно конкурувати з бестселерами Toyota Camry та Honda Accord. Чудовий салон автомобіля, його продуктивність та стиль стали хітом серед покупців. Базовий 2,5-літровий чотирициліндровий двигун працював безперебійно і досить потужно, але з часом виникла велика проблема: попередньо каталітичний нейтралізатор, вбудований у випускний колектор, розпадався, посипаючи піскоподібним матеріалом двигун.

Додаткові проблеми під капотом включали зламані кріплення двигуна та невдалі прокладки головки та натягувачі ГРМ Окрім проблемного двигуна, власники скаржились на несправні радіатори, датчики кисню, передчасно зношені стійки та проблеми із запуском.

Як повідомляв "Апостроф", експерти iSeeCars назвали кращі бюджетні вживані автомобілі в декількох цінових категоріях, які відомі серед покупців своєю практичністю і надійністю на дорозі.