RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Названо автомобілі, які стали розчаруванням 2020 року

Незважаючи на те, що за вікном уже 2020 рік, деякі виробники автомобілів продовжують випускати транспортні засоби, які не завжди задовольняють очікування їх нових власників.

Портал Hotcarts опублікував топ-10 новинок року, які розчарували автолюбителів.

10. Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban представлений як сімейний позашляховик, який пропонує комфорт і розкіш при обмеженому бюджеті. При цьому у позашляховика тісні сидіння і немає місця для маневру. Витрата палива на цьому позашляховику викликає несхвалення, так як Suburban занадто багато його споживає.

9. Cadillac АТС

Cadillac так і не зміг чогось навчитися з поганих характеристик Escalade. Нова модель досить незручна, і інтер'єр автомобіля також зроблений погано.

Автомобіль не уособлює розкіш і комфорт, втілені в бренд Cadillac.

8. Chevrolet Silverado 1500

Silverado - улюблений позашляховик для тих, хто любить їздити по бездоріжжю або для тих, кому потрібно возити величезний тягар. Паливна економічність залишає бажати кращого. Покупці також скаржаться на те, що автомобіль міг нести більше корисного навантаження і мав вищу максимальну буксирну здатність.

7. Land Rover Discovery Sport

Ця модель являє собою прямокутник на колесах. У Land Rover Discovery Sport дуже багато проблем, яких можна було б уникнути, якби компанія не витратила час на створення цього позашляховика.

Серед них - громіздка трансмісія. Важко зрозуміти, як компанія, яка в минулому виробляла розкішні позашляховики високого класу, в кінцевому підсумку зробила такі аматорські помилки.

6. Maserati Ghibli

Maserati Ghibli - справжній провал люксового бренду. Пускаючи він відповідає всім критеріям стилю і класу, але коли справа доходить до самого важливого - силової передачі, він зазнає невдачі. Шкіряні сидіння і стильна обробка нічого не значать, коли під капотом є проблеми.

Від людей надходять скарги з приводу нестійких датчиків парковки і того, що автомобіль не відповідає очікуванням продуктивності. Також у автолюбителів виникали проблеми, пов'язані з поганим управлінням автомобілем.

5. Ford F-250

Серія F включена в список гірших позашляховиків, легкових і вантажних автомобілів 2020 року. Справа в тому, що Ford F-250 не призначений для далеких поїздок, так як витрата палива просто шокуюча.

4. Jeep Cherokee

Jeep Cherokee здається хорошим і доступним варіантом позашляховика, але не не варто робити поспішних висновків. Cherokee 2020 року - один із найменш привабливих автомобілів свого часу через нудий дизайн. Крім того, четирьохціліндровому двигуну не вистачає потужності, необхідної для порівняння з іншими позашляховиками в цій категорії.

3. Mercedes-Benz CLA250

Позашляховик класифікується як розкішне купе бізнес-класу, але не відповідає жодному з цих стандартів. Через тісноту сидінь, неякісної тканини і погано зібраної оббивки цей автомобіль був поміщений в список найпотворніших автомобілів класу люкс.

2. Dodge Journey

Обіцяні можливості і можливості були всього лише обіцянками. Власники автомобілів скаржилися на те, що сидіння в третьому ряду дуже тісні, щоб вмістити 3 дорослих. Багато хто також скаржився на обмежену видимість через дзеркало заднього виду.

1. GMC Sierra 1500

Ця вантажівка має схожість з Silverado-1500, але трохи дорожче. Інтер'єр цієї вантажівки і її ходові якості вважаються кращими в порівнянні з Silverado-1500.

Sierra споживає дуже багато палива. Клієнти ставлять під сумнів позашляхові можливості вантажівки, стверджуючи, що машина гримить, коли вони їдуть по бездоріжжю.

Нагадаємо, що експерти назвали 10 автомобілів, які довели свою надійність і є оптимальним вибором для тих, хто цінує свій час і гроші.