RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Акція вкладників "Аркади" на Хрещатику: мітингувальники вимагали розмови з Кличком - сюжет

У п'ятницю, 16 жовтня, в центрі Києва зібралися на масштабний мітинг ошукані вкладники банку "Аркада", які інвестували в будівництво ЖК "Еврика", "Патріотика" і "Патріотика на озерах". Вони перекрили Хрещатик від вулиці Богдана Хмельницького до Прорізної і вимагали розмови з мером міста Віталієм Кличком.

Про це йдеться в сюжеті "Апостроф TV".

Фото: Цензор.НЕТ

Журналіст з місця подій розповів про переговори вкладників "Аркади" з представниками столичної влади.

"Вулицю Хрещатик перекрито, водіям доводиться об'їжджати. Мітингувальники вимагають, щоб Кличко до них вийшов і поговорив з людьми. У КМДА дали відгук - запропонували організаторам мітингу прийти на переговори до адміністрації, але мітингуючі не погодилися, вони вважають, що Кличко - мер Києва повинен з усіма розмовляти безпосередньо", - зазначив він.

Як стало відомо раніше, вкладники банку "Аркада" планували нагадати меру Києва Віталію Кличку про необхідність до 25 жовтня публічно оголосити результати аудиту, призначити нового забудовника на будівництва "Аркади" і знайти джерело фінансування будівництва без доплат з боку інвесторів.

Журналісти "ТСН" повідомили у вечірньому випуску новин, що мер Києва Віталій Кличко так і не вийшов до мітингувальників.