RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

На вулицях собаки їдять кошенят: дівчина описала похмурі реалії життя в Донецьку

Колишня донеччанка, яка зараз живе в Європі, відвідала рідне місто і розповіла про його сумні реалії.

Про це повідомляє "Інфорпост".

Дівчина побувала в Донецьку у вересні цього року і у неї залишилися дуже похмурі враження. При цьому вона була тільки в центральній частині міста, а на околицях ситуація ще гірша.

"Що Вам розповісти про Донецьк? Там все дуже погано. Я не знаю, як там можна жити і не поїхати кукухою. Але, напевно, людині, яка сумує за "совком" там кайф ... У Донецьку все дуже сумно ... В будній день, у вересні, тобто з усіма студентами вже і т.д., центральну вулицю Артема можна переходити пішки і не зустріти жодної машини (донеччани зрозуміють) ", - пише вона.

Крім того в Донецьку дуже багато бездомних тварин: і кішок, і собак.

"Біля "Донбас Арени" бігають зграї здичавілих собак. Собаки їдять кошенят ... тому що їсти їм більше нічого, я так розумію ...", - ділиться страшними подробицями дівчина.

Вона додає, що до того ж, продукти, що продаються в місті, всі російського виробництва і низької якості.

"Раз купила якийсь йогурт - і викинула, він точно був не з молока. Продукти - РФ. Думаю, зрозуміло чому, так? Кордони закриті", - пише колишня донеччанка.

Вона додає, що співчуває тим, хто не може виїхати з окупованих територій, адже не можуть залишити літніх родичів. У той же час їй незрозумілі мотиви молодих людей, які могли б виїхати, але не роблять цього.

"Але молодь, яка вибирає там залишитися ось просто так, що їм там все О.К., ось це для мене - справжня дичина. Навіть маючи там нормальний рівень доходу (х.з. як, звичайно, вони це роблять), там ти не купиш того, що хочеться, навіть примітивно - їжі. Не кажучи про інші можливості ...", - резюмувала дівчина.

Як повідомляв "Апостроф", раніше жителі окупованого Донецька розповіли, як їм живеться зараз. За їхніми словами, місто втрачає своє колишнє обличчя і стає біднішим.