RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Названо 4 знака Зодіаку, у яких в листопаді буде біла смуга в житті

Хоча листопад - це непривітний, холодний і досить-таки неприємний кінець осені, він всім нам нагадує, що ще зовсім небагато часу залишилося до справжнього часу чудес - Нового року, якого чекають всі без виключення. Цьогоріч листопад обіцяє стати білою смугою в житті для представників деяких знаків Зодіаку.

Про це пише видання slovofraza.com.

Терези

Перша і друга декади листопада будуть тішити Терезів. Розкішна Венера в цьому знаку активізує свою енергію і буде посилювати красу, чарівність і дипломатичні здібності Терезів, загострить їх чуттєвість і вкаже, що треба змінити. Ці люди стануть неперевершеними експертами в питаннях людських взаємин, мистецтва, моди, краси, а також їм будуть вдаватися переговори будь-якого рівня. У Терезів з'явиться багато шанувальників, вони будуть інтуїтивно вибирати правильних людей і правильний спосіб дій в особистому житті. Зірки обіцяють, що представникам цього знаку у листопаді пощастить в справах, пов'язаних із зовнішністю і красою: будуть вдало виходити фотосесії, користь принесуть б'юті-практики, виключно вдалим виявиться підбір гардероба і вибір стрижки.

Овни

Остання декада буде білою смугою для Овнів, у яких нарешті закінчиться період застою, викликаний ретроградним Марсом. Ці люди відразу відчують полегшення у своїх діях, зростання сил і енергії, і головне, вони зможуть тепер не тільки братися за нові справи, а й реалізувати ті плани, які виношувалися з початку осені. Поведінку Овнів у листопаді відзначатиме ініціативність, швидкість і сміливість. Овни будуть щасливі в конкурентній боротьбі, підприємництві, спорті, фізичній роботі. Їх пробивні якості дозволять їм отримати бажані результати на роботі, в спілкуванні з чиновниками, в угодах. І навіть в особистому житті у них все стане краще: людей будуть захоплювати їх темперамент, життєлюбність і сексуальна енергія.

Скорпіони

Друга половина листопада буде вдалою і перспективною для Скорпіонів. Це буде пов'язано з впливом молодого місяця, який зійде 15 листопада в їх знаку і принесе позитивну енергетику з'єднання Юпітера і Плутона. Молодик дасть Скорпіонам енергетичний заряд для переходу на новий виток життя. І цей етап буде виключно важливим і успішним для представників цього знаку. Скорпіони отримають потужну підтримку суспільства від кращих його представників і впливових організацій в своїх особистих починаннях. Скорпіонам будуть прагнути до розвитку і самореалізації, шукати застосування своїм талантам і розвивати нові здібності, що буде повністю затребувано і схвалено. Також успіх чекає Скорпіонів в питаннях вищої освіти, в юридичних справах, в громадській діяльності та політиці, в великих фінансових починаннях.

Стрільці

Для Стрільців біла смуга розпочнеться з 22 листопада, коли в їх знак увійде Сонце. Від цього стане легше всім, не тільки Стрільцям, але самі Стрільці від цього буквально розквітнуть. Їх будуть окриляти нові надії і їм захочеться зробити щось для себе особисто і для своїх близьких. В цей час Стрільці будуть часто опинятися в центрі подій і привертати загальну увагу. Для цих людей в листопаді відкриється багато доріг і чекатиме успіх в будь-яких справах, у яких зацікавлені особисто. Особливий успіх супроводжуватиме Стрільців у навчанні, подорожах, юридичних питаннях, громадській і політичній діяльності, в конкурсах і виступах, в створенні позитивного іміджу.

Як повідомляв "Апостроф", для 4 знаків Зодіаку друга половина жовтня готує глобальні зміни в житті.