RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Названо авто, які найчастіше потрапляють у ДТП - їх водії ризикують загинути

Національна рада з безпеки на транспорті США назвала автомобілі, водії яких частіше за інших потрапляють у дорожньо-транспортні пригоди та ризикують загинути в аварії.

Про це повідомляє Southwest Daily News.

За словами дослідників, моделі авто, які лідирують за кількістю аварій, практично не змінюються. Шість з десяти машин, що потрапили в список з найбільшою кількістю ДТП у 2020 році, також увійшли в першу десятку в 2019 році.

Infiniti Q50

Найбільш аварійною маркою авто виявилося Infiniti Q50, водії даних авто потрапляють в аварії на 33% частіше, ніж інші.

Subaru Crosstrek

Водії Subaru Crosstrek потрапляють у ДТП на 32% частіше, ніж інші.

Subaru WRX

Водіїв даного авто найчастіше ловлять на перевищенні швидкості, що також призводить до ДТП - ризик аварій на 32% вище.

Hyundai Elantra GT

Водії даного авто цінують його паливну економічність, доступність і практичність, але незважаючи на всі захисні технології, рівень аварійності Hyundai Elantra GT перевищує середній показник на 30%.

Subaru Impreza

Автомобіль може бути "зіркою" в рейтингах безпеки, але його водії потрапляють в аварії майже на 30% частіше, ніж середньостатистичні.

Toyota Prius C

Цей мініатюрний хетчбек може здатися невибагливим споживачем палива, але не дайте себе обдурити - Toyota Prius C на 28% перевищує середній показник аварійності, випереджаючи більші автомобілі.

Honda HR-V

Сьомий автомобіль у списку - універсальний кросовер з високою функціональністю, просторим салоном і схильністю до помилок на дорозі. Рівень аварійності Honda HR-V на 28% вище, ніж у середньому.

Jeep Wrangler Unlimited

Восьмий автомобіль у списку приваблює водіїв, які люблять виходити за рамки обмежень і правил водіння. Його рівень аварійності майже на 28% вище за середньостатистичний.

Mazda3

Водії цього автомобіля повинні двічі подумати, перш ніж ганяти на дорозі, тому що Mazda3 потрапляють в аварії на 27% частіше, ніж середній водій.

Hyundai Veloster

Незважаючи на те, що цей автомобіль є малогабаритним хетчбеком, який розташований відносно низько до землі, Veloster володіє відмінними функціями безпеки, але це не рятує його водіїв від аварій - ризик на майже 27% вище.

Як повідомляв "Апостроф", експерти назвали ТОП-10 бюджетних авто, які користуються попитом в Україні.