RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Названо найкращі бюджетні авто в Україні, які відрізняються надійністю: ціни і фото

В Україні досить непросто знайти якісні бюджетні автомобілі, але все ж на нашому ринку ще є надійні авто вартістю до 15 000 доларів.

Портал CarDiagram зібрав кращі бюджетні автомобілі за сукупністю споживчих якостей: місткість, оснащеність, практичність.

Renault Logan (від $ 11 750)

На українському ринку модель з 2004 року і вона вже встигла зарекомендувати себе як недорогий і надійний автомобіль з енергоємною підвіскою, яка відмінно справляється з вітчизняними дорогами. До слова, дизайн седана припаде до смаку не всім, але питання естетики йдуть на другий план, коли потрібна робоча машина.

Renault Sandero (від $ 10 630)

По факту - це той же Logan, але тільки в іншому кузові. З технічної точки зору автомобілі відрізняються лише об'ємом багажника. Головне в цьому автомобілі - відмінне співвідношення ціни і споживчих якостей.

Peugeot 301 (від $ 13 200)

Даний автомобіль буде хорошою альтернативою для тих, кому ну ніяк не підійшов Renault Logan. Автомобіль випустили в 2013 році, а в 2017 році седан пережив оновлення. Peugeot 301 пропонують з економічним дизельним мотором, але така модифікація коштує близько 16 000 доларів.

Ця модель є точною копією Peugeot 301 з точки зору технічних характеристик. При цьому незначні відмінності можуть бути в комплектаціях.

C-Elysee пережив оновлення в 2017 році, отримавши нову задню оптику з 3D-ефектом.

Fiat Tipo не виглядає дешево, а за деякими параметрами він і зовсім перевершує своїх основних конкурентів. У Tipo великий багажник і за цим показником він обходить таких суперників, як Peugeot 301, Citroen C-Elysee і навіть Renault Logan.

Крім того, якість матеріалів обробки інтер'єру Tipo куди вище, ніж у інших представників цієї цінової категорії.

Ravon R4 (від $ 10 660)

Цей автомобіль виробляють в Узбекистані, але його ніяк не можна назвати низькоякісним автомобілем з Азії. Седан збирають на спільному підприємстві з американським General Motors і модель є перелицьованою версією Chevrolet Cobalt.

Найважливіше, що підвіска даної моделі для українських доріг підходить ідеально.

Chery Tiggo 4 ($ 13 900)

Chery Tiggo 4 можна вважати кращим кросовером в ціновій категорії до 15 000 доларів. За розмірами модель порівнянна з Renault Duster, який всього на два міліметри коротше.

Один з мінусів Tiggo - відсутність повного приводу, а також невеликий розмір багажника.

Ravon R2 ($ 10 100)

R2 - ще одна бюджетна модель від виробника Ravon. Даний автомобіль є перелицьованою версією Chevrolet Spark M300 зразка 2009 року і являє собою типовий міський хетчбек. Авто має невеликий багажник і малопотужний мотор, але при цьому воно дуже компактно.

Skoda Fabia ($ 14 930)

Fabia - найдоступніша модель від виробника Skoda. Але за таку суму ви отримаєте автомобіль у мінімальній комплектації з літровим мотором потужністю 95 кінських сил і механічною "коробкою" на п'ять швидкостей.

Skoda Fabia - це найекономічніший бензиновий автомобіль в цьому рейтингу.

Citroen C3 ($ 14 400)

Citroen C3 - непогана альтернатива Skoda Fabia, так як автомобілі дуже схожі за габаритами. А ось за технічними характеристиками французьке авто хоч трохи, але все ж поступається. В цілому ж С3 - це самий молодіжний бюджетний хетчбек в Україні.

Нагадаємо, що в Україні все більше набирають популярність електричні автомобілі.