RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Рівному маршрутка потрапила в ДТП: є загиблий і багато постраждалих, фото

У суботу, 24 жовтня, на вулиці Чорновола в місті Рівне маршрутний автобус "Богдан", що здійснював рейс до Здолбунова, потрапив в автомобільну аварію, в якій постраждали ще два транспортних засоби.

Про це повідомили в департаменті комунікації поліції Рівненської області, опублікувавши фото з місця ДТП.

Як сказано в повідомленні, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, близько 16.00.

Як встановили слідчі, аварія трапилася в той час, коли водій автомобіля Geely CK здійснював обгін легковика "Citroen", перетинаючи суцільну лінію. Виїхавши на смугу зустрічного руху він врізався в автобус "Богдан", який здійснював рейс "Рівне - Здолбунів". Від удару маршрутку розвернуло і вона зіткнулася з автомобілем Citroen Xsara Picasso, яким керував 35-річний рівнянин.

В результаті ДТП загинув водій 22-річний водій автомобіля Geely. Троє його пасажирів - 20-річна дружина водія, 48-річна жінка і 62-річний чоловік - з політравмами госпіталізовані в лікарню.

Також медична допомога знадобилася чотирьом пасажирам маршрутки: 20-річному жителю Здолбунова і трьом дітям 14-ти, 6-ти та 4-х років. За попередніми висновками лікарів, вони отримали закриту черепно-мозкову травму та забої.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.


Як повідомляв "Апостроф", раніше в Львівській області водій Peugeot виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Renault Scenic. Аварія забрала життя трьох людей.