RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Названо кращі б/у авто за ціною до 12 тис. доларів - рідко ламаються і не підводять

Американські експерти з продажу автомобілів визначили десятку кращих автомобілів, які були у використанні та вартість яких не перевищує 12 тисяч доларів - втричі менше за ціну нової машини.

Відповідний рейтинг ТОП-10 опубліковано на сайті Autotrader.

Honda Accord 2015 року

Еталон для середніх сімейних седанів - місткий і ефективний. У цієї моделі оновлено інтер'єр, зокрема поліпшено матеріали і звукоізоляцію. Зберігає високу вартість при перепродажу.

Subaru Legacy 2015 року

Типовий сімейний седан середнього розміру має "родзинку" - стандартний повний привід і чотирициліндровий 2,5-літровий двигун з варіатором. Всепогодний автомобіль чудово підходить для щоденних поїздок містом і виїздів на пікніки.

Nissan Altima 2015 року

Цей автомобіль забезпечує такий же простір і високу якість збірки, як і його конкуренти. До того ж пропонує на вибір економний 4-циліндровий двигун або двигун V6.

Toyota Corolla 2016 року

Цей седан може похвалитися великим внутрішнім простором, де зручно розміститься велика сім'я. Надійний протягом тривалого часу експлуатації.

Kia Optima Hybrid 2016 року

Цією моделлю Kia наздогнала своїх конкурентів, зокрема Honda Accord і Toyota Camry, за розміром, характеристиками і якістю.

Volkswagen Jetta 2016 року

Компактний автомобіль із середнім розміром комфорту і зручності, має керованість і характеристики європейського спортивного седана. Сучасний зовнішній вигляд.

Buick LaCrosse 2012 року

Цей автомобіль пропонує багато місця, комфортну їзду і висококласні зручності. Плавний двигун V6, репутація довговічності і стриманий зовнішній вигляд роблять його ще більш привабливим.

Hyundai Genesis 2012 року

Флагманський седан в лінійці корейського автовиробника. Пропонує як задній привід, так і потужність V8.

Ford Taurus 2012 року

Цей повнорозмірний седан здатний розігнатися до 100 км / год за 5,2 секунди. Оснащений двигуном турбо на 3,5-л V6 потужністю 365 кінських сил.

Mitsubishi Lancer 2015 року

Цікава модель за доступною ціною. Компактний седан зі спортивною підвіскою, 18-дюймовими колесами і стильним заднім спойлером.

Як повідомляв "Апостроф", експерти назвали ТОП-10 найбільш цікавих і оригінальних автомобілів Range Rover, які випускала компанія.