RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Названо найнадійніші марки авто з пробігом, які рідко ламаються

Автомобільні експерти carVertical склали рейтинг найнадійніших марок автомобілів з пробігом, які рідко ламаються і майже не підводять своїх власників.

Дані публікує 32cars.ru

На першому місці опинилися автомобілі марки KIA, оснащені передовими системами безпеки. Серед можливих несправностей при експлуатації - поломка електропідсилювача керма, несправність гальма стоянки і проблеми з каталізатором.

На другому місці Hyundai - мінусом називають слабке лобове скло і корозію заднього підрамника. Головний плюс - авто цієї марки вважаються одними з найбезпечніших у світі, крім того, Hyundai виробляє власну сталь.

Третє місце зайняв Volkswagen завдяки своїй довговічності. Незважаючи на те, що машини цієї марки надійні, у них іноді виходить з ладу механічна коробка передач і з'являються проблеми з системами ABS/ESP.

На четвертому місці Nissan - компанія робить акцент на безпеку, використовуючи інноваційні технології, такі як огляд на 360 градусів і інтелектуальна мобільність. Серед можливих проблем - корозія центральної направляючої шасі і відмова теплообмінника АКПП.

На п'ятому місці Mazda, яка також використовує передові технології, що знижують ризики потрапити в ДТП і отримати серйозні травми. Серед проблем - поломки турбін на дизельних двигунах Skyactive D і відмова ABS.

Як повідомляв "Апостроф", автомобільні експерти назвали рейтинг найекономічніших бензинових автомобілів, представлених на українському ринку. Ці автомобілі відрізняються кращим співвідношенням ціни і якості, а також їх оцінять ті автовласники, які хочуть заощадити свої гроші.