RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Призначено нового голову української митниці: фото і біографія

У середу, 28 жовтня, керівник аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін став новим очільником Державної митної служби України.

Рішення про його призначення схвалив Кабінет Міністрів України.

Зазначимо, що лише минулого тижня Кабінет Міністрів призначив на цю посаду як тимчасового виконувача обов'язків голови Євгена Єнтіса. Проте у Кабміні відразу ж повідомили, що це тимчасово, поки шукатимуть нового очільника.

55-річний Павло Рябікін український менеджер, політик і дипломат. Останнім часом, починаючи з березня 2017 року, він був генеральним директором аеропорту "Бориспіль".

До цього Павло Рябікін був народним депутатом трьох скликань, заступником міністра транспорту й зв'язку, а також послом України в Данії.

Новий очільник митниці одружений з Галиною Рябікіною. У своїй декларації про дітей він нічого не згадує. Разом з дружиною він проживає в Києві, де мають кілька квартир. Також ще одна квартира в окупованому Севастополі.

У своїй декларації Павло Рябікін вказує одразу декілька дорогих автівок, декілька водних засобів і дачу на воді. Лише за основним місцем роботи в "Борисполі" він задекларував майже 5 мільйонів гривень заробітку у 2019 році.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що надходження митних платежів до державного бюджету від Одеської митниці за вересень та жовтень є найбільшими за 2019-2020 роки.