RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Названо топ-10 найбільш некрасивих позашляховиків

Експерти склали рейтинг із десяти найбільш потворних позашляховиків, які не стали комерційно успішними.

ТОП-10 таких автомобілів опубліковано на сайті Нot Сars.

10. Mitsubishi Endeavor. Типовий сімейний позашляховик, оснащений двигуном V6 в парі з обов'язковою 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Його випускали протягом 8 років.

9. Suzuki Х-90. Дводверний двомісний позашляховик з відкидним верхом. Його зняли з усіх ринків в 1999 році.

8. BMW X6. Виглядає "круто", але менш практичний, ніж його звичайний брат-позашляховик X5. До того ж це дуже дороге задоволення.

7. Matra-Simca Rancho. Вироблявся з 1977 по 1984 рік, Rancho також був одним з перших кросоверів, оскільки він виглядав як міцний позашляховик, але не мав повного приводу. При цьому пропонувався за нижчою ціною.

6. Citroën C-Crosser. Перший випадок, коли французький автомобіль будь-якого типу було виготовлено в Японії. Зовнішній дизайн Outlander в поєднанні з стилістичними репліками французьких брендів абсолютно не спрацював.

5. Bentley Bentayga. Один з найпопулярніших ультра-розкішних позашляховиків виявився одним з найбільш потворних. Не дивлячись на золоті стандарти розкоші і технологій, дизайн екстер'єру все псує.

4. Lamborghini Urus. За продуктивністю у Urus практично немає конкурентів. Це дійсно вражаючий механізм, але він все ж дуже і дуже потворний.

3. Dodge Nitro / Jeep Liberty. Версія Dodge, Nitro, була першим автомобілем під брендом Dodge, офіційно проданим в Європі, але і там вона не була успішною. Продажі були низькими, і виробництво закінчилося в грудні 2011 року.

2. Honda Element. Element з'явився в кінці 2002 року і був оголошений як компактний кросовер на модифікованій платформі CR-V. Він був надзвичайно інноваційним, з дуже практичним і гнучким інтер'єром, але все це не могло врятувати його зовнішній вигляд.

1. Rolls-Royce Cullinan. Вважається найрозкішнішим позашляховиком в світі, але в той же час - одним з найбільш потворних. Авто начебто дуже старається виглядати круто і стильно. Зрештою, це виглядає занадто ефектно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти назвали автомобілі, які потрапляють під опис "ненадійні".