RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які забудуть про проблеми в листопаді

Відомий астролог Павло Глоба розповів, кому зі знаків Зодіаку в листопаді 2020 року вдасться видихнути з полегшенням - для них закінчиться період невдач і справи почнуть налагоджуватися.

Про це пише ресурс slovofraza.com.

Овни

Овни схильні проявляти свої імпульсивні сторони характеру, не обдумавши наслідки, а тому вони часто наштовхуються на перешкоди і проблеми. Оскільки ці представники Зодіаку не здатні на компроміси, проблеми накопичуються, а запальний характер Овнів заважає їм доводити справи до логічного завершення, що веде до краху. Астропрогноз обіцяє Овнам закінчення періоду невдач і проблем у жовтні і вже в листопаді Овни зможуть полегшено видихнути. Якщо, звісно, не створять собі нові проблеми.

Діви

Низка невдач в професійній сфері, які переслідували Дів, нарешті відпустить представників цього знаку. Діви багато працювали, щоб піднятися кар'єрними східцями, однак дії заздрісників згубно впливали на хід подій. В результаті Діви болісно переживали цей період, що підірвало їхній психологічний, а, інколи, і фізичний стан. Гороскоп на листопад обіцяє, що ситуація для Дів виправиться: заздрісників вдасться нейтралізувати, а позиції на роботі втримати. Тож попереду для Дів - довгоочікуваний відпочинок, який принесе розслаблення і спокій.

Риби

Вже тривалий час Рибам доводиться вивертатися з останніх сил через величезну кількість накопичених справ. та й вміст гаманця Риб не настільки їх тішить - їм доводилося втискатися в обмежений бюджет і на всьому економити. Павло Глоба стверджує, що цей період для Риб завершується і неприємності скоро залишаться позаду.

Козероги

Фінансові труднощі спонукали Козерогів на пошуки роботи і нових джерел заробітку. Робота без вихідних за копійчану зарплатню остаточно знесилила Козерогів, які зараз катастрофічно потребують відпочинку. Але в листопаді все повинно налагодитися: удача дасть про себе знати, а настрій почне поліпшуватися.

Стрільці

Стрільців вважають відповідальними людьми, які не дивлячись на труднощі, дотримуються слова і виконують дані обіцянки. Останнім часом Стрільцям - підприємцям довелося зіткнутися з низкою невдач, що позначилося на їхніх справах. Зірки обіцяють, що всі неприємності залишать Стрільців разом з останніми днями жовтня, а листопад обіцяє бути успішним.

Як повідомляв "Апостроф", укладачі гороскопів прогнозують в листопаді удачу в фінансових справах трьом знакам Зодіака - Дівам, Терезам і Скорпіонам.