RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Слуга народу" порівняв аборти з проституцією: відео скандальної заяви

Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук виступив на підтримку заборони абортів в Польщі і несподівано порівняв дозвіл на них з легалізацією проституції.

В ефірі телеканалу "НАШ" депутат також зазначив, що вважає аборти вбивством.

"Для мене це те ж, що дозволити проституцію. Я виступаю проти цього, тому що жінка, яка роздає свою енергію за гроші, робить бідною себе, чоловіків навколо і всю країну", - зазначив нардеп.

Також він визнав, що і у випадку з абортами можуть бути винятки.

"Є винятки, які у світовій практиці, зокрема, говорять про те, що коли чітко визначена загроза життю жінки, мами - тоді під наглядом лікарів це може бути здійснено. Але ці речі повинні бути дуже чітко прописані", - сказав Камельчук.

При цьому відповідаючи на питання журналіста про те, що робити, коли вагітність незапланована і жінка не готова стати мамою або була згвалтована, нардеп відповів, що тут "справа в кармі".

"У будь-якому випадку народження дитини - це щось непорушне, що не може порівнюватися з навіть з самим початком, з якої причини це сталося. До того, будь-яку причину можна пережити, але ось навпаки потім - усвідомлення того, що у тебе могла бути дитина, а ти її своїми руками вбила - навряд чи", - сказав він.


Нагадаємо, що жіночий рух Femen провів акцію солідарності біля будівлі Посольства Республіки Польща в Україні.