RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названо кращі позашляховики, які витрачають мало палива і рідко ламаються

Німецькі фахівці центру AutoUncle провели дослідження і встановили, які позашляховики споживають найменше палива і найрідше ламаються.

Рейтинг таких автомобілів опубліковано на сайті "Запчастини 4x4".

Серед представлених моделей - бензинові і дизельні позашляховики, хоча оцінювалися також і гібриди.

Audi Q7 знаходиться на останній позиції рейтингу з економічності, витрачаючи до 7,4 л на 100 км. При цьому потужність бензинового двигуна - 252 к. с., чим не можуть похвалитися інші моделі.

Skoda Yeti. Витрата палива складає 6,8 л / 100 км. Автомобіль оснащено роботизованою системою DSG, тому він чудово справляється зі зниженням витрат на бензин на проблемних трасах.

Subaru Outback. Витрата бензину у цього автомобіля становить 7,7 л / 100 км і це більше, ніж у Шкоди. Однак при значно більшій кількості опцій цієї моделі - це закономірно.

Mercedes-Benz GLC. Економічний дизельний позашляховик, його витрата палива-5 л дизеля на 100 км. Зниження витрати палива вдалося домогтися за рахунок роботи масляного і водяного насоса тільки на вимогу, а функція ECO Start / Stop дозволяє зупиняти двигун в пробках.

Mercedes-Benz GLA. Оснащено економічним бензиновим двигуном в 1,6 л, який розвиває потужність в 122 к.с. і витрачає бензин в кількості 5,6 л на 100 км. На бездоріжжі витрата може збільшиться до 6,5 л.

Jeep Renegade. Витрата палива становить 5,8 л на заміських шосе і 8,8 л в місті. Тому ця модель привертає водіїв, яким потрібен "позашляховик на кожен день".

Opel Mokka. Економічна витрата палива - 5,6 л на 100 км. Його нововведенням є те, що для запуску або зупинки турбірованого двигуна, не потрібні ключі.

PEUGEOT 3008 Active. Витрата в 5,7 л / 100 км. Значні параметри уживаються з невеликими витратами на паливо. Перевірено на різних трасах.

Nissan Juke. Форсований турбодизель з витратою в 4,2 л на 100 км видає майже 200 к. с. Потужна і економічна машина.

На першому місці - Renault Captur. Його витрата - 3,6 л дизельного палива і 5 л бензину на 100 км. При цьому потужність двигуна дорівнює всього 90 к. с. Інші варіанти потужності (143 к. с.) підвищують витрату палива вже до 8 л / 100 км.

Як повідомляв "Апостроф", експерти склали рейтинг надійності автомобілів, виходячи з процентної частки несправних машин від загальної кількості проаналізованих моделей різних виробників.