RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Названо три знаки Зодіаку, які є спритними маніпуляторами

Астрологи назвали три знака Зодіаку, під якими народжуються спритні маніпулятори, з ними краще бути обережними, щоб не стати їх жертвами.

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Телець

Тельцям ні в якому разі не можна розповідати нічого особистого і цікавого про себе, якщо ви не впевнені в цій людині. Якщо Тельця образити, то про всі ваші таємниці можуть дізнатися всі. Вони хороші маніпулятори і легко можуть налаштувати людей проти вас. З ними варто бути обережнішими в бізнесі і в торгівлі, гроші вони люблять найбільше.

Скорпіон

Скорпіони - знають все про почуття і поведінку людей. Це небезпечні маніпулятори, які вміло імітують розлад, розчарування, повагу і навіть любов. Маніпулюють вони, найчастіше, заради своїх близьких, а не заради себе.

Стрілець

Стрільці прекрасно знають як справити на людей враження, змусити їх себе поважати. Їм не складає ніяких труднощів змусити когось перейнятися до них повагою і довірою, адже вони справжні хитруни. Вони вкрай непередбачувані. Намагайтеся не записуватися до них в боржники і переходити їм дорогу, Стрільці мстиві.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи назвали три знака Зодіаку, яких чекають великі зміни в листопаді.