RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Названо кращі б/у кросовери, які рідко ламаються і дешеві в обслуговуванні

Експерти склали рейтинг старих, але надійних кросоверів, для придбання яких можна вкладеться в бюджет 15 тисяч доларів.

ТОП-5 таких автомобілів названо на сайті Сarfast.

Subaru Forester 2011-2012

На даний момент найпривабливішу пропозицію - моделі третього покоління після рестайлінгу. Популярність до Forester прийшла завдяки її універсальності, у цієї машини хороша динамічність, оптимальна керованість і відмінні показники в поєднанні з топовими моторами.

Недоліком автомобіля є слабенька шумоізоляція.

Крім того, обслуговувати машини цього бренду дуже дорого і непросто. Це потрібно робити на профільних СТО, дорожнечею відрізняються автозапчастини.

Mitsubishi Outlander 2013-2014

Модель з цікавою зовнішністю і солідними габаритами, місткий і просторий салон, досить економічний мотор. Машини купували з силовими установками 2,4 л і 3,0 л.

Сімейний автомобіль як і раніше елегантний, без пафосу й зайвого пафосу, масивний і грунтовний. У його салоні затишно і багато просторанства,

багажний відсік величезний і місткий, великий кліренс - 21,5 см.

Мінусами цього автомобіля є складна керованість, дуже легке рульове колесо, велика витрата палива і слабенька звукоізоляція.

Утримувати автомобіль досить дорого, та й автозапчастини теж не з найдешевших. Специфічна конструкція моделі, крім того, передбачає складні ремонтні роботи.

Nissan X-Trail 2011-2012

Під час руху по асфальтованому шосе автомобіль не дуже виразний, проте хороший на пересіченій місцевості і ґрунтовках.

Усередині пасажирам буде комфортно і просторо, тільки багажник поменше, ніж у інших кросоверів.

Модель котирується як сімейний автомобіль, ідеально підходить любителям мотатися на дачу, риболовлю, полювання, коли дороги залишають бажати кращого. Nissan впевнено тримається на середніх позиціях в плані надійності, за запасом ресурсу движка, доступності ремонтів, і вартості утримання.

Renault Duster 2014-2015

Обслуговування у французькій моделі прийнятне, позашляховий потенціал вражає, а вартість машини - у відносно недорогому ціновому діапазоні. Динамічність і керованість бажають кращого. Duster зручно експлуатувати на ближніх відстанях - їхати далеко з так собі шумоізоляцією буде зовсім не комфортно.

Але чим гірші дороги, тим більше надій подає ця модель, і тим приємніше знаходиться за кермом, відчувається впевненість. Без цього автомобіля не обходяться дачники і городники, рибалки та мисливці. Duster часто вибирають туристи і екстремали для реалізації карколомних планів. Хоча багажник малуватий і всередині машини теж не надто просторо.

Модель добротно зроблена і відмінно підходить для серйозної експлуатації багато років. А клопоту завдає при цьому мінімум.

Volkswagen Tiguan 2012-2013

Відносно довговічності і надійності ця німецька модель потрапляє в середню категорію. Розробники до того ж піднесли покупцям «сюрприз» - КПП DSG, який для багатьох автолюбителів є ключовим стримуючим фактором.

Плюсами цієї моделі є її керованість, комфортабельність, оснащеність, динамічність, престижність і економічність.

У машини дуже місткий багажний відсік - 470 л. Взагалі не тісно і в салоні. Як сімейний кросовер - Tiguan просто чудовий. Але експлуатувати авто краще по хороших дорогах.

Як повідомляв "Апостроф", в жовтні українці купили і зареєстрували 8,4 тисячі нових легкових авто, що стало кращим показником з початку 2020 року.