RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Названо 10 авто з найповільнішим розгоном до 100 км/год

З огляду на те, що населення світу зосереджено навколо забудованих міських джунглів, важливим показником для автомобіля є те, як швидко автомобіль може пришвидшитись. Експерти склали рейтинг 10 найповільніших автомобілів у світі в 2020 році.

Про це повідомляє видання Hotcars.

1. Volkswagen Up!

15,6 секунди

Маючи невеликий 1-літровий 3-циліндровий двигун, який розвиває лише 64 к.с., що має величезний вплив на продуктивність, розгін до 100 км/год. у Volkswagen Up! займає неймовірно повільні 15,6 секунди, що робить його лідером рейтингу машин з найповільнішим розгоном.

2. Tata Tigor

13,9 секунди

Розроблений головним чином для внутрішнього ринку Індії, Tata вийшов непривабливим і надто повільним. Базові моделі оснащені 1,2-літровими двигунами Revotron, які виробляють 85 к.с, і 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Все ж власники Tigor все ще намагатимуться досягти розгону до 100 км/год менш ніж за 14 секунд.

3. Smart EQ Fortwo

12 секунд

В 2020 році Smart отримав абсолютно новий електричний силовий агрегат для сегменту ринку, що концентрується на жителях міст. Його межа розгону до 100 км/год - повільні 12 секунд.

4. Chevrolet Spark

11 секунд

Spark, вироблений GM Korea, спромігся представити гідну якісну бюджетну маленьку машину. Spark, як і інші машини в цьому сегменті, орієнтується на комфорт пасажирів, і упускає сподівання на продуктивність. Тож його межа - 11 секунд.

5. Nissan Sentra

9,2 секунди

Nissan Sentra 2020 року пропонує серед переваг лише свою трансмісію. 4-циліндровий двигун потужністю 149 к.с. на папері, принаймні, виглядає перспективним. Однак будь-які надії на продуктивність швидко випаровуються через коробку передач CVT, яка обмежує показник пришвидшення до 9,2 секунди.

6. Citroën C-Zero

15,9 секунди

Можливо, доводячи міський автомобіль до крайності, Citroën побудував найменший з можливих автомобілів, оснащених електричним двигуном, для вирішення екологічних проблем. Однак C-Zero був би більш цікавим для покупців, якби він мав кращі характеристики.

7. Ford EcoSport

11,8 секунди

Один із найкращих модельних рядів сучасності Ford Ecoboost представив цілу низку автомобілів - від Mustangs до EcoSport. Десь на цьому шляху двигун EcoSport втратив кілька циліндрів, кульмінацією став крихітний 1-літровий 3-циліндровий турбований агрегат, що забезпечує максимальну потужність 123 к.с.

8. Toyota C-HR

11 секунд

Заповнивши прогалину для Toyota на переповненому ринку позашляховиків, C-HR, незважаючи на невиразну назву моделі, є досить пристойною машиною, просто вона не повністю відповідає очікуванням Sport Utility Vehicle. Повнопривідні моделі принаймні можуть похвалитися здатністю легкого позашляховика, причому обмежуючим фактором є лише низька висота їзди.

9. Mitsubishi Mirage

12 секунд

Створений для напружених жвавих міських вулиць, Mirage добре виглядає завдяки своєму маленькому корпусу, але програє на найважливіших характеристиках. Маються на увазі низькі експлуатаційні витрати і не надто велика потужність всього у 78 к.с. Межа розгону до 100 км/год автомобіля - 11 секунд.

10. Toyota Corolla Hybrid

10,9 секунди

На сьогоднішній день найбільш досвідчений виробник гібридних автомобілів Toyota могла б зробити кращою свою останнью моделлю Corolla, все ще поєднуючи 1,8-літровий бензиновий двигун з електрикою, що призводить до невтішних 120 к.с.

Як повідомляв "Апостроф", експерти з Німецької екологічної організації Environmental Action Germany назвали п'ять позашляховиків, які незручні при експлуатації в місті і споживають занадто багато бензину.