RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Єрмак і міністр фінансів підхопили коронавірус слідом за Зеленським

Глава Офісу президента Андрій Єрмак захворів коронавірусом, COVID-19, також, виявили у міністра фінансів Сергія Марченко.

Про це він написав у Facebook.

"Під кінець робочого дня отримав занадто "позитивні" новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але почуваюся нормально. Цього тижня запланована відеозустріч радників лідерів нормандського формату. Це один з найважливіших моїх пріоритетів, тому часу хворіти немає зовсім", - написав він.

Єрмак написав, що перебуватиме на самоізоляції, проте працюватиме у звичному режимі.

Виявилось, що коронавірусом, також, захворів міністр фінансів Сергій Марченко, повідомила народний депутат від "Слуги народу", член податкового комітету Верховної Ради Ірина Верещук під час зустрічі з представниками "Авто Євро Сила".

"Ми звернулися до міністра фінансів. З'ясувалося, що він захворів COVID і сьогодні на лікарняному. Однак я мала з ним розмову по телефону, ми проговорили всі делікатні моменти", - сказав він.

"Якщо це комусь цікаво, звичайно. За нашою неперевіреною інформацією, крім Зеленського і Єрмака позитивний тест на коронавірус здав ще і Шефір", - повідомили у Telegram-каналі "Бородатая бабушка".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський заразився коронавірусом.